Mix & Match kerstmenu van Marley Spoon

Dit jaar geen vooraf samengestelde kerstbox van Marley Spoon, maar een mix & match kerstmenu. Hiermee biedt Marley Spoon de klant de mogelijkheid om zelf een menu samen te stellen dat past bij de persoonlijke voorkeur. Op het menu staan zowel vlees- als vegetarische gerechten en een vooraf en dessert voor 2 tot 12 personen. Het kerstmenu is vanaf november te bestellen vanaf €36 (2 personen, 3 gangen). Het bedenken van een kerstdiner kan een hele opgave zijn, laat staan de winkels afstruinen in de kerstdrukte op zoek naar de juiste ingrediënten. Met het Marley Spoon kerstmenu behoort dit tot het verleden en is er meer tijd om met familie en vrienden door te brengen. Aan de hand van de stap-voor-stap receptkaarten met duidelijke afbeeldingen zetten zowel beginnende als ervaren koks gemakkelijk een gerecht op tafel.

Nieuw kerstmenu concept bij Marley Spoon in 2018

Bij Marley Spoon luisteren ze niet alleen naar de klanten, ze doen er ook echt iets mee. Uit de feedback over de kerstbox van 2017 bleek dat de klanten graag zelf hun kerstmenu willen samenstellen. Om hier gehoor aan te geven en om nog meer in te zetten op gemak is het mix & match kerstmenu van Marley Spoon tot stand gekomen. Ook met de suggesties van klanten over de gerechten is rekening gehouden. Zo staan er dit jaar recepten met wild, kalkoen, pompoen en kastanjes op het kerstmenu. De kerst-website van marleyspoon.nl gaat vanaf medio oktober online. Hier zal meer informatie op verschijnen over de gerechten en de ingrediënten. Ook zullen hier voorbereiding- en kersttips gegeven worden.

Welke recepten zijn in 2018 te kiezen?

  • Romige pompoensoep met romescoswirl en platbrood
  • Gebakken camembert met topping en perencrumble met speculaasroom
  • Gegrilde kippendij en friet met gestoofde venkel en paarse wortel
  • Gestoofde wildworstjes met bataatpuree en champignonjus
  • Winterse pastei met warme peer-walnootsalade
  • Pompoenrisotto met kastanjes en kaneel-hazelnoten

Het kerstmenu bestellen van Marley Spoon in 2018
Ben jij al klant bij Marley Spoon? Dan kun je zelf de kerstrecepten kiezen in je regulier box. Nieuwe klanten kunnen met €25 extra korting de heerlijke gerechten uitproberen. Even een aantal tips voor de bezorging rondom de feestdagen. In de basis raden ze aan altijd een zo laat mogelijke bezorgdatum te kiezen in verband met de versheid van de producten. Ook voor Belgische klanten is bestellen mogelijk.

  1. Kook je op kerstavond met Marley Spoon? Plaats je bestelling dan uiterlijk op 15 december.
  2. Liever een diner verzorgd door Marley Spoon op eerste kerstdag? Plaats je bestelling dan uiterlijk op 16 december.
  3. Voor koken op tweede kerstdag kun je tot uiterlijk maandag 17 december bestellen.