Marley Spoon kerstbox

Speciaal voor de kerstdagen heeft Marley spoon voor het eerst een nagerechten gecreëerd, die jij, net als andere Marley Spoon gerechten, in een handomdraai op je mooi gedekte kersttafel kun zetten. Één van de vegetarische gerechten is te gebruiken als voorgerecht én komt tevens met een dessert. Je maakt je 3-gangen kerstdiner compleet met één van de hoofdgerechten, en voilà, je hebt het kerstdiner voor elkaar zonder ook maar één stap in de supermarkt te zetten. In deze post lees je meer informatie over de Marley spoon kerstbox! Update: Lees hier alles over de kerst gerechten van 2024.

Marley spoon kerst maaltijdbox

Dit is wat we weten over de kerstbox van Marley spoon: Wat je onder andere kunt kiezen is de hartig gevulde Portobello, romige spinazie en kaas-kletskop. Een mosterdsoep en honing gebakken peertjes met mascarpone. Het Vispakketje uit de oven met venkel, tomaat en aardappeltjes of de feestelijke sinaasappel-fazantenbout met wilde rijst en knoflookspruitjes. Zie de foto’s hieronder voor het beeldmateriaal van deze kerst-diner gerechten. Je stelt je eigen kerstbox samen op de website van Merley spoon. Lees meer over Marley Spoon.

Gezellig eten tijdens de kerst met Marley Spoon
Wat is er nou gezelliger dan tijdens de kerst heerlijk uitgebreid eten met je familie of vrienden. Soms ontbreekt het je echter aan tijd of inspiratie om iets lekkers op tafel te zetten. Dan kan een kerstbox een uitkomst zijn. De marley spoon kerstbox bevat een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waarmee je jou kerstdiner tot een hoger niveau kunt tillen. Wacht niet te lang met het bestellen van jou marley spoon kerstbox want voor je het weet ben je te laat. De bezorging vind een aantal dagen voor de kerstdagen plaats zodat je alle ingredienten op tijd in huis hebt. De bijgeleverde marley spoon recepten-kaarten zorgen ervoor dat geen enkele recept meer onhaalbaar is. Je zet binnen korte tijd een fantastische culinaire maaltijd op tafel met de marley spoon kerstbox!

Marley spoon kerstbox met korting
Wil jij de marley spoon kerstbox met korting bestellen? Gebruik dan een kortingscode voor marley spoon. Je profiteert hiermee direct van maar liefst €25 korting op een maaltijdbox. Je kunt zelf bepalen welke maaltijdbox van marley spoon je koopt. Natuurlijk ook of je een box voor 2 of 4 personen wil ontvangen. Bezorging wordt nog steeds via Leen Menken gedaan zodat al je producten lekker vers in huis worden bezorgd. Betaling gaat gemakkelijk via Ideal of bijvoorbeeld paypal. De Marley spoon kerstbox wordt op verschillende momenten bezorgd.