Biologische boodschappenservice van Willem&Drees

Willem&Drees is een bekende aanbieder van biologische maaltijdboxen. Met een enthousiast team van medewerkers bezorgen ze in veel gebieden in Nederland hun speciale foodboxen. Eerder schreven we al over de seizoensbox en slim en simpel box. Twee leuke concepten waarmee ze inspelen op de bewuste consument met duidelijke wensen (denk aan het eten snel op tafel of genieten van seizoensproducten). Tegenwoordig heeft het bedrijf naast maaltijdboxen nog meer te bieden. In deze blog praten we je daarover kort bij.

Waarom kiezen voor Willem&Drees?
Het bedrijf is al jaren actief of de maaltijdbox markt en staat bekend om hun duurzame visie. Ze willen consumenten duidelijk maken dat iedereen bij kan dragen aan een beter milieu. Door biologische te telen en producten in milieuvriendelijke verpakkingen te leveren. Minder voedselverspilling en meer verse groenten, direct van de boer. Ze beschikken over het eko-keurmerk. Meer daarover is hier te lezen. Naast hun verschillende foodboxen hebben ze dus ook een boodschappendienst.

Willem&Drees boodschappen bestellen

Klanten van Willem&Drees zijn vast bekend met deze mogelijkheid, maar voor nieuwe klanten kan dit een extra reden zijn om een flexibel maaltijd abonnement bij Willem&Drees af te sluiten. Bij een bestelling van een van de boxen kun je namelijk extra biologische boodschappen toevoegen. Het gaat om een erg breed assortiment kwaliteitsproducten die gratis worden meebezorgd bij je maaltijdbox. Om je een idee te geven wat je kunt verwachten hebben we hieronder een korte opsomming geplaatst;

 • Melk & Yoghurt
 • Vlees & Eieren
 • Boter & Kaas
 • Groente & Fruit
 • Verse Kruiden
 • Brood
 • Ontbijtgranen
 • Vleesvervangers
 • Tussendoortjes
 • Producten voor in de keukenkast
 • Pakketten (kruiden)
 • Losse Maaltijden

Zoals je ziet kun je hier praktisch alles vinden wat je nodig hebt voor een gezond ontbijtje, snacks voor tussendoor of aanvullingen voor het avondeten. De supermarkt bezoek je dan nog uitsluitend voor huishoudelijke artikelen (ook die zijn online te bestellen bij bijvoorbeeld Albert Heijn). Wij zijn erg enthousiast over deze boodschappenservice en raden je ook zeker aan het eens uit te proberen. Erg geld geen minimaal bestelbedrag want de producten worden aan de box toegevoegd.

Eenvoudig vegetarisch eten, of toch met vlees

Veel mensen vragen zich af hoe ze eenvoudig vegetarisch kunnen eten. Als advies geven we dan vaak de boxen van Ekomenu, HelloFresh en Willem&Drees door. Door middel van deze boodschappendienst kun je toch van een vegetarische maaltijd eenvoudig een gerecht met vlees maken. Je besteld gewoon een stukje vlees mee. Stel dat je een box voor 4 personen hebt, en 1 persoon wil absoluut niet vegetarische gerechten eten. Door gebruik te maken van deze losse boodschappenservice haal je toch eenvoudig een goed stuk biologisch vlees in huis.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.