Seizoens box van Willem en Drees

Ben jij al bekend met de nieuwe Seizoens box van Willem en Drees? Droom jij ervan om alleen maar producten uit Nederland te eten? Altijd te genieten van groenten en ingrediënten uit het seizoen, van Hollandse bodem? Uiteraard met maximale smaak, versheid en kwaliteit? En 100% biologisch? Dan kun jij je vast helemaal vinden in de Seizoens box. Deze vernieuwd box van Willem en Drees bezorgd jou wekelijks 3 heerlijke maaltijden (gratis bezorgd). Altijd 1 vegetarische maaltijd en 2 maaltijden met vis of vlees. Je kunt niet zelf je recepten kiezen. De recepten zijn erg eenvoudig en duidelijk voor zowel beginnende als gevorderde koks.

Wat kost de Seizoens box

De producten in deze maaltijdbox komen vers van het land. Direct van boer zo in jouw foodbox. Het grote voordeel van de Seizoens box is dat je echt verse en onbewerkte producten krijgt. Dit betekend wel dat je ze goed moet schoonmaken voor gebruik. Bij boxen van HelloFresh of Marley Spoon is dit al voor je gedaan. Het geeft je echter wel een leuke ervaring / beleving. De Seizoens box is verkrijgbaar voor 2, 3 en 4 personen. De basisprijs (2 personen) is €39. Per persoon komt daar €10 bij. Hieronder vind je de actuele prijzen:

 • Seizoens box 2 personen: €39
 • Seizoens box 3 personen: + €10 (€49 per pakket)
 • Seizoens box 4 personen: + €10 (€59 per box

Recepten met Seizoensproducten in je maaltijdbox

De recepten zijn Hollands georiënteerd. Je zult dus geen Oosterse of Chinese taferelen voorbij zien komen. Een lekkere Hollandse stampot met groenten van het seizoen. We snappen dat je vast wel wilt weten wat je kunt verwachten als je deze box besteld. Hieronder hebben we 9 verschillende recepten uit de Seizoens box voor je verzameld. Dit zijn gerechten die deze week en de volgende weken in de boxen zitten. Op de site van Willem en Drees kun je meer informatie vinden.

 1. Bavette met ratatouille
 2. Roti met wraps
 3. Lasagne met broccoli
 4. Pannenkoek gevuld met groenten en runderreepjes
 5. Quinoa met groenten en chipolataworstjes
 6. Captain’s dinner anders
 7. Gevulde aubergine met gehakt
 8. Orzo met paddenstoelen

Beoordeling van de Seizoens box van Willem en Drees
Koken met deze maaltijdbox is minder eenvoudig dan bijvoorbeeld de Slim en Simpel box. Je bent meer tijd kwijt aan het koken (30 minuten of meer) in verband met het snijwerk en schoonmaak werk van de onbewerkte groenten en aardappelen. We zijn nieuwsgierig wat jij hiervan vind. Hoe bevalt jou deze box? Waarom zou je er eentje willen bestellen? Laat een reactie achter en kom met ons in contact!