Slim en Simpel box van Willem en Drees

Ben jij ook klaar met die lange uren in de keuken staan? Dan heeft Willem en Drees iets nieuws voor je; de Slim&Simpel box. Wekelijks 2 snelle gerechten in een handomdraai op tafel. Alle maaltijden zijn binnen 20 minuten op tafel te zetten. Dat is echt een van de meest snelle boxen van dit moment. Het aanbod is verder duidelijk. Je krijgt 2 maaltijden per week met dit pakket. 1 maaltijd met vis of vlees + 1 vegetarische maaltijd. Het is niet mogelijk om voor je Slim en Simpel box zelf de recepten uit te kiezen. Dit word allemaal gedaan door het team van Willem en Drees. Uiteraard zijn alle ingrediënten van topkwaliteit en 100% biologisch. De snelle recepten zijn speciaal voor deze box ontwikkeld.

Prijzen van de nieuwe snelle box van Willem en Drees

Nu kun je denken; dat is vast heel duur? Niet is minder waar. Voor slechts €10 per persoon kun jij al beschikken over deze box. Om je een beeld te geven hebben we hieronder even de 3 verschillende opties op een rij gezet met de bijbehorende prijzen. Dit is uiteraard inclusief verzending / bezorging.

  • Slim&Simpel box 2 personen: €20 per box
  • Slim&Simpel box 3 personen: + €10 (€30 per pakket)
  • Slim&Simpel box 4 personen: + €20 (€40 per foodbox)

Recepten Slim&Simpel maaltijdbox

Wat je kunt verwachten qua gerechten bij deze box is heel divers. Hieronder hebben we een lijstje geplaatst met de recepten van deze week en de komende weken. Altijd lekkere vegetarische maaltijden en voedzame gerechten met vis en vlees. De porties zijn ruim en te bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Zorg altijd dat je peper, zout, suiker en olie in huis hebt, de rest zul je in de box ontvangen. Veel ingrediënten zullen al schoongemaakt / voorgesneden worden aangeleverd zodat je snel aan tafel kunt.

  1. Gebakken oesterzwammen met pasta
  2. Hamburger met pitabroodje
  3. Mie met runderreepjes en gesneden groenten
  4. Snijbietstamppot met geitenkaas en walnoten
  5. Couscous met paksoi en courgette
  6. Gehaktbal met aardappelblokjes en Chinese kool

Ervaring met de snelle maaltijden van Willem en Drees?
Heb jij deze nieuwe box al een getest? Dan komen we graag met je in contact. We zijn benieuwd wat jij van de smaak van de recepten vindt. Ook horen we graag of de snelle recepten ook echt binnen 20 minuten klaar zijn. Wat dit haalbaar? Liep je tegen dingen aan? Binnenkort zullen wij het Slim en Simpel pakket zelf testen en een review plaatsen op deze website. Wist je trouwens dat er ook een nieuwe seizoens box is met echte Hollandse recepten?