Allerhande box verspakketten in de supermarkt verkrijgbaar

Albert Heijn heeft met zijn Allerhande box een handig maaltijdbox concept neergezet voor mensen die online boodschappen willen doen. Speciaal voor Albert Heijn klanten ontwikkelen ze wekelijks 9 unieke recepten die je kunt toevoegen aan je bestelling. Deze AH maaltijdpakketten zijn verkrijgbaar voor 2 personen of 4 personenen. De kosten liggen tussen de €10 en €12 voor 2 personen en €15 – €18 voor 4 personen. Je kunt kiezen om slecht 1 maaltijd per week aan je bestelling toe te voegen of bijvoorbeeld 3 of 4. Daarnaast kun je een recept voor 2 personenen bestellen en een voor 4 personen, je bent niet verplicht altijd hetzelfde aantal personen af te nemen. Verder zit je nooit aan een abonnement vast, dat klinkt ideaal toch? In deze blog geven we een leuke tip voor mensen die ook wekelijks de lokale Albert Heijn bezoeken.

Albert Heijn maaltijdbox in de winkel verkrijgbaar

Toen de AH box nog echt een box was (in plaats van losse maaltijdzakken) kon je deze boxen niet in de winkel kopen. Sinds ze zijn overgegaan op losse maaltijden is dit assortiment nu ook (deels) in de winkel verkrijgbaar. De prijzen zijn hetzelfde, de recepten net zo goed en de versheid op en top. Het is met name geschikt voor mensen die niet online willen kopen en toch wekelijks in de winkels van AH komen. De maaltijden liggen in de schappen op de versafdeling (bij groente, fruit en vleeswaren). Daar vind je ook de andere verspakketten van Albert Heijn.

Extra korting op maaltijden bij Albert Heijn

Zoals je week krijg je online nog wel eens een leuke korting als je als nieuwe klanten een Allerhande box besteld. Bijvoorbeeld €5 korting op de eerste bestelling. Daarnaast zijn er kortingscodes voor gratis bezorging. In de winkel zul je het moeten doen met bonus-aanbiedingen of andere reguliere acties. Toch is er specifiek met de allerhande maaltijden wel iets speciaals aan de hand. Zoals je kunt begrijpen zijn ze slechts beperkt houdbaar. Regelmatig zul je de boxen vinden met een 35% korting sticker erop (zie afbeelding hierboven). Op dat moment is een maaltijd van €12,50 dus slechts €8. Dat is een hoge korting, terwijl de producten nog van uitstekende versheid en kwaliteit zijn.