BBQ recepten HelloFresh – Broodje Hamburger in de maaltijdbox

Elke maand heeft HelloFresh een leuk thema in hun recepten. Afgelopen maand was dit bijvoorbeeld “Balans”. Elke week heb je dan een recept dat helemaal is toegespitst op dat thema. Met het ook op de zomer is het thema in juli 2019: BBQ. Natuurlijk, hoe kan het ook anders. Heb jij de beschikking over een gas-bbq of kolen-bbq en heb je wel zin om een partijtje te grillen? Kies dan vanaf volgende week voor de BBQ recepten van HelloFresh. Het eerste gerecht is, hoe kan het ook anders, een burger.

Hoe werken de BBQ recepten van HelloFresh?

In de basis kun je elk gerecht natuurlijk op veel manieren klaarmaken. Misschien wijk jij ook regelmatig af van de instructie in het recept. De BBQ recepten in de maaltijdbox kun je op twee manieren maken. Middels de megeleverde instructies (receptenkaart) in de keuken klaarmaken, of zelf creatief aan de gang gaan met de BBQ. Beheers jij de kneepjes van het bakken / grillen? Kun jij de temperatuur van je Green Egg, Kamado, Weber, Cadac, Boretti, Grandgall of andere BBQ goed onder controle houden? Dan moet je zeker deze gerechten kiezen bij HelloFresh!

€45
Bekijk code
hellofresh-logo-2019

HelloFresh €25 + 2 x €10 korting

Nu direct €45 korting op je eerste 3 HelloFresh boxen.
Bekijk kortingscode

Broodje Hamburger in de Foodbox

Ben jij sowieso gek op een heerlijk vers broodje hamburger? Dan is er bij HelloFresh heel veel te kiezen. Er zijn namelijk diverse recepten met hamburgers (zowel met vlees als met vleesvervangers / vegetarisch). Om je een idee te geven van een aantal lekker smaken burgers hebben we voor jou de beste gerechten op een rijtje gemaakt. Deze zijn niet echter allemaal geschikt voor de BBQ. Op de website van Hello Fresh kun je meer info over deze maaltijden vinden.

  1. Halloumi-burger
  2. Burger deluxe: een burger van kalfsvlees met gebakken ei en spek
  3. Broodje portobello met spiegel-ei
  4. Burger met pittige groene peper en piccalilly
  5. Burger op Italiaanse wijze
  6. Vegetarische burger met zoete-aardappel
  7. Zelfgemaakte burger van zwarte bonen
  8. Burger speciaal met aardappelpartjes

Wat serveer je bij deze BBQ burgers?

Vaak is het lekker een frisse salade naast een burger te serveren. Daarnaast doen gebakken aardappelen (of bataat) het ook altijd erg goed. Het geheim van een echter barbecue expert is natuurlijk de saus. Kun jij zelf goed sauzen maken? Dan raden we dat zeker aan. Anders kun je altijd verschillende smaken sauzen in de supermarkt kopen.