marley-spoon-box-actie

Surinaamse Maaltijdbox – Eten uit Suriname

Ben jij het zat om altijd maar een oer Hollandse pot te koken? Of Chinees, Oosters of Aziatisch? Maak dan nu kennis met de eerste echte Surinaamse maaltijdbox van Nederland: Randy’s Foodbox. Veel mensen hebben wel een beeld bij Suriname. Maar om zelf de echte Suninaamse gerechten te koken, volgens traditionele recepten, dat is toch vaak lastiger. Met Randy’s maaltijdbox heb je hier geen last van. Je ontvangt alle ingrediënten inclusief recepten voor bijvoorbeeld 2 of 3 maaltijden. En de prijs? Die is meer dan aantrekkelijk!

recepten uit suriname

Buitenlandse maaltijdbox

Misschien vind je het helemaal niks en wil je liever altijd bekende gerechten eten? Toch is het heel lekker om zo af en toe eens iets anders te proeven. Niet alleen smaak maar ook het koken zelf is anders. Je leert met Randy’s foodbox andere technieken i.v.m. traditioneel Hollands koken. Zoals je hierboven kunt zien bestaat de receptenkaart uit een overzicht met ingredienten en een beschrijving van het recept. Qua design laat dit nog wat te wensen over, maar de beschrijving zelf vinden we voldoende. Aangezien Randy’s maaltijdbox nog maar een paar maand actief is vinden er wekelijks aanpassing plaats.

Smaken uit Suriname

In deze reviews hebben we onder andere een bruinebonensoep gemaakt. Daarnaast ook een lekkere combinatie van rijst met bakbanaan en groente (vegetarisch). In de box van Randy vind je eigenlijk altijd wel 1 Vega gerecht. Ook in de Surinaamse keuken is bewust en gezond eten populair. Maaltijden met veel voedingsstoffen zonder kunstmatige toevoegingen, gewoon puur natuur. Natuurlijk komen de ingrediënten niet allemaal uit Suriname, maar heb je wel deze beleving. Er worden groenten en kruiden gebruikt die in Nederlandse recepten minder vaak voorkomen.

Randy’s Foodbox bestellen

Ok, ben je overtuigd? Wil je zelf ook wel eens zo’n box proberen? Bezoek dan de website van Randy op randysfoodbox.nl. Je kunt kiezen uit een vlees of vega box (er is ook een fruitbox). Verder kun je aangeven of je voor 2, 4 of 6 personen wilt koken. Het is mogelijk de box eenmalig te proberen of om direct een wekelijks abonnement af te sluiten. De prijs voor de kleinste box is €25 voor 2 maaltijden voor 2 personen. Met kortingscode “jummie2” krijg je nog wat extra korting (15%) op je eerste box. Wil je dat je er ook een actie met marley spoon is?