Snelle gezinskrat – Eenvoudig genieten met de Krat in 2019!

De krat pakt dit jaar uit met een nieuw product; het snelle gezinskrat. In dit krat vind je voor 3 avondmaaltijden alle ingrediënten en recepten. De box is te bestellen voor 4 of 5 personen. De kosten zijn €68 voor 2 personen en 2 kinderen en €80 voor 5 personen. Het is een goedgevulde maaltijdbox met 1 keer per week een kant en klaar gerecht, 1 keer een snel klaar recept (30 min) en 1 keer extra inspirerend maaltijd waarbij je wat langer in de keuken staat.

Snelle gezinskrat gezonde tips

Veel water drinken, 2 stuks fruit en 200 gram groenten per dag. Iedereen weet wel hoe je gezond moet eten en drinken, maar toch is het lastig om een gezonde levensstijl vol te houden. Om ervoor te zorgen dat je het nieuwe jaar gezond start heeft de Krat een aantal tips op een rij gezet. Aan strenge diëten doen wij zeker niet, want gezond leven moet vooral leuk en lekker zijn.

1. Eet zonder pakjes en zakjes
Door zelf je pastasaus of soep te maken weet je wat je binnenkrijgt, want helaas zitten in veel pakjes nog heel veel zout en suikers verstopt. En is natuurlijk ook veel leuker om een saus from scratch te maken.

2. Wees lief voor jezelf
Soms wil je gewoon een knapperige pizza met veel kaas of heb je trek in een reep chocolade. Vooral doen! Je gezonde levensstijl is echt niet gefaald als je een dag minder gezond eten. Het aanleren van een nieuw voedingspatroon gaat in stapjes. Wat je ook eet, geniet ervan!

nieuw-de-snelle-gezinskrat3. Kies voor gezonde alternatieven
Kijk eens in je keukenkastje en bekijk welke producten je kunt vervangen voor een gezondere variant. Vervang witte rijst bijvoorbeeld voor zilvervliesrijst of kies voor volkoren pasta. En heb je al eens bloemkoolpizza of courgette-spaghetti gegeten? Dit is een slimme manier om ongezonde producten te vervangen voor een gezondere variant.

4. Groente, groente, groente
Maak een gezonde smoothie met fruit, havermout en spinazie voor het ontbijt en eet een salade voor de lunch of smeer een groentespread op je brood. Door een paar aanpassingen lukt het je wel om je dagelijkse dosis groente binnen te krijgen. Vervang vlees voor een extra groentesoort. Nog een voordeel is dat je zult merken dat je langer verzadigd bent want hoe meer gezonde voedingsstoffen je binnen, hoe langer je vol zit.

5. Eet gevarieerd
Elke week weer spaghetti bolognese of nasi goreng wordt natuurlijk wel erg saai. Er is zoveel lekker eten te verkrijgen, maak er gebruik van en experimenteer met nieuwe producten. Wie weet wat voor smakelijke verrassingen je ontdekt.

Nieuwjaarskorting bij de Krat

Hopelijk heb je iets aan deze tips. Kun je wel wat hulp gebruiken om gezonder te eten? Met de boxen van de Krat zet jij elke week 3 gezonde gerechten op tafel boordevol groente. Om te zorgen dat jij gezond het nieuwe jaar start krijg jij bij het afsluiten van een flexibel abonnement 20% korting op je eerste krat. Klik op deze link en kies de krat die bij jou past.