Ekomenu is volledig vernieuwd

Misschien heb jij het al wel gezien: Ekomenu is volledig vernieuwd. Een verbeterd biologische maaltijdbox concept dat in 2019 de strijd aan zal gaan met de ander maaltijdboxen. De grote vraag is natuurlijk wat er allemaal veranderd is. In deze blog gaan we verder in op het “mijn persoonlijke menu” en kun je direct een box met 25% korting bestellen. Ideaal als je even niet weet wat je moet koken. Om te beginnen nog even de grootste voordelen van Ekomenu op een rijtje:

  1. 100% biologische producten in de box.
  2. Je kunt de box ook afhalen in een winkel
  3. Recepten aanbod voor diverse leefstijlen.
  4. Flexibel abonnement met pauzeren en online opzeggen.
  5. Wekelijks 15 gerechten om uit te kiezen.
  6. Mogelijkheid om een fruittas bij te bestellen.
  7. Verschillende kant-en-klaar gerechten in het Assortiment.

Wat is er nieuw bij Ekomenu

Daar waar Ekomenu vroeger allemaal losse menu’s verkochten (gericht op een bepaalde levensstijl) is dit nu volledig vernieuwd. Alles menu’s zijn samengevoegd. Vroeger kon je geen recepten kiezen bij deze aanbieder, maar dat is nu wel anders. Wekelijks worden er 15 verschillende recepten aangeboden die worden ingedeeld in verschillende categorieën. Op basis van het aanklikken van een levensstijl worden er automatisch 3 gerechten geselecteerd. Natuurlijk kun je hier zelf nog wijzigingen in aanbrengen. Je kunt de volgende Ekomenu lifestyles tegenkomen:

  • Variatie met vlees, vis, vega
  • Wereldeters familie
  • Easy going
  • 9 maanden
  • Vegetarisch
  • Easy vegan
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Koolhydraatarm
  • Afvallen
  • Diabetes
  • Streek

Hoe werkt het nieuwe bestelproces precies?

Om je bestelling bij Ekomenu te kunnen plaatsen moet je een aantal handelingen uitvoeren. Zoals je zult begrijpen werkt dit iets anders dan wanneer je een kant-en-klaar menu besteld waarbij de recepten wekelijks voor jou gekozen worden. Op ekomenu kun je door klikken naar de pagina “Kies jou menu”. Hier klik jij vervolgens een levensstijl aan. Bijvoorbeeld vegetarisch. Je kiest ook direct of je een box voor 2 of 4 personen wilt bestellen (en of jij 3 of 4 maaltijden per week wilt koken met Ekomenu in april 2024). Je zult zien dat er nu een aantal gerechten zijn voorgeselecteerd. Deze zijn groen omrand. Op elk gerecht kun je klikken om zo meer informatie te vinden over de ingrediënten. Heb je een keus gemaakt? Dan kun je de bestelling plaatsen door te klikken “bestellen”.

25% extra korting ontvangen in april 2024?
Wil je nu direct een Ekomenu maaltijdbox bestellen? Klik dan hieronder om de kortingscode te bekijken. De korting wordt automatisch verwerkt in je winkelwagentje. Hiervoor hoef je dus niets meer te doen. Let op: deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten.

50%
Bekijk code
ekomenu-kortingscode-overzicht

50% korting bij Ekomenu

Bestel je Ekomenu maaltijdbox nu met 50% voordeel
Bekijk kortingscode

 

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.