marley-spoon-box-actie

Picnic maaltijdbox presto is een feit!

We hebben al eerder een aankondiging gedaan over de picnic maaltijdbox, maar nu lijkt het toch ook echt daadwerkelijk zo te zijn. Wat in het begin op een experiment leek is nu een product geworden. De presto maaltijdbox is het foodbox concept van Picnic. Picnic is een app only supermarkt, wat zoveel wil zeggen als; je besteld alle boodschappen via een app op je telefoon en krijgt deze gratis thuisbezorgd bij bestellingen van meer dan €25. Het assortiment is niet het grootste van Nederland, wel bieden ze de laagste prijs garantie. Handig voor mensen die niet meer de deur uit willen en een concurrent van HelloFresh, Marley Spoon en Albert Heijn.

De presto maaltijdbox

De Presto box is vergelijkbaar met het allerhande box concept van AH. Met presto kies je losse maaltijden voor 2 of 4 personen. Dit zijn losse maaltijdzakken die je aan je bestelling kunt toevoegen. Hoe groot het aanbod echt wordt is ons nog niet bekend. Wel zijn er signalen dat er wekelijks 6 verschillende maaltijden te kiezen zijn voor 2 personen en 4 verschillende recepten voor 4 personen. Prijzen variëren tussen de €9,95 en €14,95 voor 2 personen en kunnen oplopen tot €20 voor 4 personen.

Hoe werkt de Presto box?

Binnen de Picnic app heb je allerlei verschillende thema’s. Bijvoorbeeld acties, drogist, dier, baby, huishouden, diepvries, dranken, snoep, snacks, voorraadkast, kant&klaar, zuivel, vis, vlees, vegetarisch, brood, beleg en nog veel meer. Verschillende klanten van Picnic hebben ontdekt dat hier ook een kopje maaltijdbox en recepten tussen stonden. Er lijken 2 soorten gerechten aangeboden te worden. De standaard verspakketten zoals we die kennen van de andere supermarkten en de specifieke presto maaltijdboxen (of ook wel presto maaltijdzakken).

Wanneer kan jij deze box bestellen?
Het is op dit moment nog onduidelijk waar de box van picnic precies wordt aangeboden. Ook is onduidelijk of deze maaltijdbox op korte termijn voor alle klanten zal worden toegevoegd aan het assortiment. Het is mogelijk dat picnic dit eerst een langere periode op een specifieke klantgroep of regio gaat uitproberen voordat het landelijk beschikbaar komt. Gelukkig kun je op dit moment ook nog terecht bij HelloFresh of Marley Spoon voor en heerlijke receptenbox!