De picnic maaltijdbox komt eraan?

Voor de mensen die online boodschappen doen is het bedrijf Picnic al lang geen onbekende partij mee. De grote concurrent van Albert Heijn, Jumbo, PLUS en COOP is de grootste groeier op het gebied van boodschappen bezorgen. Dit doen ze in steeds meer regio’s van ons land met speciale elektrische busjes. Via hun unieke App kun je online boodschappen doen en je bestelling vanaf €25 gratis laten thuisbezorgen. Per gebied is er 1 bezorgmoment per dag. Maar wat kun je daar precies kopen, en waarom zou je dat bij Picnic doen?

Wat is picnic

Picnic is een online supermarkt. Ze hanteren het principe van de laagste prijsgarantie. Je doet dus altijd voordelig boodschappen. Ze hebben niet het grootste assortiment van Nederland, maar voldoende voor de normale klant. Door de laagste prijs garantie koop je zuivel, vlees, vis, dranken en snacks voor een goedkope prijs. Ook bieden ze kant-en-klaar maaltijden aan. Zo hoef je zelf helemaal niks meer te koken. Je zet de maaltijd in de oven of magnetron, wacht een minuut of 5, en je gerecht is heerlijk op temperatuur. Je kunt ook een maaltijdbox met kortingscode goedkoop uitproberen.

Picnic foodbox

Recentelijk is uitgelekt dat er een speciale maaltijdbox van Picnic wordt ontwikkeld. Dat betekend dat je dus naast de gewone boodschappen ook je maaltijdbox bij deze aanbieder kunt bestellen. Een kookbox heeft op die manier veel voordelen. Wanneer deze box wordt gelanceerd is nog niet bekend. Op dit moment wordt het product nog ontwikkeld en getest. Waarschijnlijk zal eerst ene lokale lancering plaatsvinden waarbij een selecte groep picnic klanten de box kan testen. Blijkt dit een succes te zijn dan zal het verder worden uitgerold.

Wat maakt picnic uniek?

Het grote voordeel van picnic is de gratis bezorging en lage prijs. Het gemakkelijk van bestellen via een App is enorm. Je hebt letterlijk alle boodschappen bij de hand. Het bedrijf maakt gebruikt van slimme algoritmes om je boodschappenlijstjes te vullen. Wanneer dit ook op de maaltijdbox wordt toegepast betekend dit dat elke klant wellicht een unieke box krijgt. Op basis van wat jij lekker vindt en vaak besteld kan het systeem inschatten welke maaltijd-suggesties hij moet geven. Wij zijn daarom erg benieuwd naar deze nieuwe foodbox en volgen alle ontwikkeling met enorme interesse. Klik hier om direct alle maaltijdbox te vergelijken.