Premium recepten en gerechten bij HelloFresh kiezen

Voor veel klanten van HelloFresh is het al bekend; er zijn premium recepten te kiezen. Tot Juli 2018 was dit 1 week per week. Binnen de 12 recepten bevond zich 1 uniek gerecht waarvoor €2 extra betaald moet worden. Dit zijn producten en smaken van hoge kwaliteit. Vanaf september 2018 is het echter mogelijk om 2 premium gerechten te kiezen. Steeds meer klanten weten deze speciale maaltijden te vinden, aldus HelloFresh. Het biedt een stukje extra variatie en beleving van de box. In deze blog hebben we een aantal voordelen van deze maaltijden op een rijtje gezet en een groot aantal voorbeelden gegeven van recepten die de laatste weken voorbij zijn gekomen.

Voordelen HelloFresh Premium

Ben jij al langere tijd klant van Hello Fresh en wil je nog meer variatie? Ben je echte liefhebben van goed eten en rijke smaken? Of wil je gewoon heel erg lekkere maaltijden koken? Nog meer leren over koken, gezond eten en bereiding? Dan is HelloFresh premium echt iets voor jou. Hieronder hebben we een aantal voordelen en feiten over deze gerechten voor je op een rijtje gezet. Na het lezen hiervan weten we zeker dat jij de volgende keer een premium gerecht gaat bestellen!

 1. Keuze uit 13 recepten en 2 premium gerechten
 2. Wekelijks 1 of 2 hoge kwaliteit gerechten
 3. Kosten per persoon zijn €2 per maaltijd
 4. Geen minimale afnameverplichting
 5. Premium HelloFresh is complexer te kopen
 6. Ingredienten zijn van zeer hoge kwaliteit
 7. Kooktijd ligt gemiddeld tussen de 40 en 50 minuten
 8. Uitgebreide kookinstructies door HelloFresh koks en ontwikkelaars

premium gerechten bij HelloFresh

Voorbeelden luxe gerechten

Om je een idee te geven wat je mag verwachten van deze maaltijden hebben we hieronder een groot aantal voorbeelden gegeven. Het premium assortiment is groot en wisselt elke week. De groenten zijn van uitmuntende kwaliteit en van het seizoen. Met name vlees en vis is erg goed. Specifieke leveranciers leveren o.a. biologische en gezonde producten die met zorg zijn gemaakt. Onze favoriet zijn de premium vleesgerechten. En wat zijn die van jou?

 • Steak frites met dragonmayonaise
 • Salade met buffelmozzarella, vijgen en serranoham
 • Gevulde kipfilet in coppa di parma
 • Salade niçoise met verse tonijn
 • Rumpsteak met Aziatische salade
 • Luxe vispotje met room en witte wijn
 • Kip piccata met groene asperges en linguine
 • Gebakken zalmfilet met zeekraaltopping
 • Varkenshaas met orecchiette
 • Burger deluxe met aardappeltjes
 • Garnalen in verse tomatensaus
 • Varkenshaas met zomergratin
 • Varkenshaas met zoet-pittige saus

Premium met korting

Op dit moment bieden we in September en oktober 2018 een 50% kortingscode voor extra voordeel op je HF box. Zowel op de original box, de vegetarische box als de familiebox. Deze 50% actiecode van HelloFresh is geldig voor nieuwe klanten die dit willen proberen. Vandaag besteld = binnen een aantal dagen al in huis. Smakelijk eten!

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.