Eten van een gezonde keten met Willem en Drees

Wellicht heb je de slogan van Willem en Drees al wel langs zien komen; “Eten van een gezonde keten”. Willem er Drees (voorheen beebox) is er altijd op gericht geweest om gezonde producten op een duurzame en biologische manier van boer naar consument te krijgen. Dit is een ingewikkeld verhaal waar veel bedrijven en processen tussen komen. Deze hele (logistieke) keten moet duurzamer, aldus de ondernemers achter dit concept.

Eten van een gezonde keten

Op dit moment zijn er bij Willem&Drees, vergelijkbaar met ekomenu, een groot aantal verschillende boxen te kiezen. Soms iets te veel zodat kiezen lastig wordt. Je kunt er nog niet je eigen recepten uitkiezen. Je bent dus beperkt tot de boxen en hun inhoud. We hebben het dan over de volgende 8 pakketten;

  1. Extra box
  2. Maaltijd box
  3. Gezins box
  4. Eenpersoons box
  5. Vegetarische box
  6. Koolhydraatarme Box
  7. Basis Vers Box
  8. Groente & Fruit box

Zelf zegt Willem en Drees te focussen op 3 aspecten om de keten duurzamer en transparanter te maken. Dit zijn biologisch, de kortste route en de kracht van samenwerken. Met een maximale focus op natuur zijn boeren verantwoord bezig. Door producten haast direct van boer naar consument te brengen is de tijd kort, kwaliteit hoog en de prijs eerlijk. Pure producten door samen te werken in een coöperatie. Klanten kennen de boeren, boeren kennen hun afnemer; dat maakt het geheel tot een succes.
eerlijke gezonde keten van willem en drees

Wat kun je verwachten van een eerlijke keten?

Om je een idee te geven wat je kunt verwachten van zo’n gezonde en vooral eerlijke keten moet je de volgende lijst met recepten maar eens bekijken. Biologisch vlees en vis, gezonde en verantwoorde groenten, unieke specerijen en zuivel; dat is wat jij hiervan mag verwachten. Genoeg variatie door wekelijks wisselende gerechten. Het wekelijkse aanbod vind je in 1 overzicht op willemendrees.nl.

  • Wortelsalade met gehakt
  • Siciliaanse macaroni
  • Linzencurry
  • Gevulde tortilla wraps
  • Pizza met cervelaat
  • Bietentaart
  • Marokkaanse couscousschotel
  • Chevonworstjes met sperzieboontjes
  • Aardappelen met zalmforel en salade
  • Couscous met chevonworstjes
  • Couscousschotel met gesneden groenten

Voordelig profiteren

Wil jij met extra voordeel profiteren van zo’n eerlijke keten? Dan moet je beslist de kortingscode eens proberen. In september en oktober 2018 hebben we diverse acties en aanbiedingen waaronder de €10 korting op Willem en Drees. Dit is geldig op elke box en voor nieuwe klanten toe te passen.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.