Maaltijdbox bezorging door Marley Spoon

Wil jij weten hoe Marley Spoon zijn maaltijdboxen bezorgd? Weten op welke moment je een box kun laten thuisbezorgen? En op welke dagen? Dit zijn natuurlijk feiten die erg belangrijk zijn en een doorslag kunnen geven om te kiezen voor bijvoorbeeld Marley Spoon als alternatief voor HelloFresh. In de blog behandelen we het onderwerp bezorging bij Marley Spoon. Je weet dus straks alles over koeriers, kosten en levertijden. Liever direct een box bestellen? Maak dan gebruik van de actie hieronder. Voordat we beginnen nog even een aantal feiten op een rij:

  • Wekelijks kiezen uit 20 verschillende gerechten
  • Altijd gratis thuisbezorgd op een zelfgekozen dag en tijd
  • Geen abonnement, flexibel pauzeren of opzeggen
  • Snelle gerechten en bovendien kindvriendelijk

Hoe werkt de bezorging bij Marley Spoon

Het bezorgen van een maaltijdbox kan soms een ingewikkelde klus zijn. Zo wil jij natuurlijk dat je bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd wordt en dat de kwaliteit optimaal is. Alleen verse ingredienten die uit een gekoelde bezorgauto komen, dat weet de koerier ook. Als jij een bestelling plaatst via de website van Marley Spoon (www.marleyspoon.nl) plan je altijd direct de levering in. Als jij de recepten hebt gekozen gaan de medewerkers aan de slag om je box te bestellen en regelen. De Marley Spoon bezorgers werken niet voor het bedrijf. Ze worden ingehuurd door externe partijen. ZZP koeriers en organisaties als PostNL en Leen Menken. Dit maakt het wel iets minder persoonlijk, maar niet minder professioneel. Ook deze mensen zijn vriendelijk als ze bij je aan de deur staan.

€45
Bekijk code
marley-spoon-logo-2019

€45 korting Marley Spoon

TIP: nu totaal €45 korting op de eerste 3 boxen
Bekijk kortingscode

Op welke tijden kan ik een maaltijdbox laten thuisbezorgen?

Op dit moment werken ze in Nederland met verschillende bezorgdagen en bezorgtijdstippen (tijdsslots). Hieronder kun je per dag bekijken welke verschillende tijden er gekozen kunnen worden. Zoals je kunt zien zijn deze tijden vrij ruim genomen. Kies voor een tijd tussen 5 en 10 ‘s avonds, dan kan dit dus zowel vroeg als laat worden bezorgd.

  1. Dinsdag: 08:00 – 13:00 & 17:30 – 21:30
  2. Woensdag: 08:00 – 13:00 & 17:30 – 21:30
  3. Vrijdag: 17:30 – 21:30
  4. Zaterdag: 08:00 – 13:00
  5. Zondag: 14:00 – 19:00, 15:00 – 20:00 & 17:00 – 22:00

Bezorginformatie via SMS

Om de bezorging nauwkeuriger te maken werken ze bij Marley Spoon ook met een SMS indicatie. Zo ontvang je ruim van te voren een sms met daarin meer informatie over de geschatte bezorgtijd. Er zijn heel veel factoren die invloed kunnen hebben op een snelle bezorging. Wat te denken van files, weersomstandigheden of drukte in het magazijn / distributiecentrum. Marley Spoon probeert er alles aan te doen om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Problemen of klachten?
Heb jij bij het uitpakken van de box een klacht of loop je tegen problemen aan? Is de levering vertraagd of is er helemaal geen box bezorgd? Mis je een ingrediënten? Neem dan contact op met de klantenservice. Let op: wanneer je niet thuis bent als de bezorger aan de deur staat kan hij de bestelling ook afgeven aan de buren. Bij heet aanvragen van de box kun je in het open veld in het bestelformulier extra info voor de koerier toevoegen. Bijvoorbeeld; lever af bij buren, zet in de garage, bel niet aan etc.