Spoony spelletjes bij de Familiebox

Bij de Familiebox bieden ze elke week al gezonde, gevarieerde en lekkere gerechten aan voor het hele gezin. Maar om gezellig samen en gezond eten nóg leuker te maken voor kinderen stoppen ze vanaf de week één extra ingrediënt in de box: een gratis Spoony spelletje. Dit zijn eetbevorderende spelletjes waardoor gezond eten écht kinderspel wordt. Het wekelijks wisselende Spoony spelletje kun je gratis aan je Familiebox toevoegen door deze in je persoonlijke account toe te voegen aan je box.

Spoony Snekpakket

Naast de spelletjes kun je ook elke week los een Spoony groenten Snekpakket bestellen. Hierin zitten alle ingrediënten voor kindvriendelijk groenten tussendoortjes; een recept zodat het kinderlijk eenvoudig gemaakt kan worden én een bijbehorend spel zodat ook deze groenten naar binnen vliegen! Deze Spoony groenten Snekpakketten kun je ook eenvoudig toevoegen aan je Familiebox bestelling.

Waarom kiezen voor de Familiebox

Los van deze samenwerking kiezen veel gezinnen al voor de maaltijdboxen van Familiebox. Waarom? Omdat ze erg kindvriendelijk zijn. De recepten worden uitgebreid getest en voldoen aan de gezondheidsvoorschriften. Voldoende groenten in de maaltijd, en nog lekker ook. Dagelijks eten honderden gezinnen een heerlijk gerecht van deze leverancier. Ook kinderen kunnen meehelpen met koken. De recepten bevatten namelijk onderdelen die door uw kind gemaakt kunnen worden.

10%
Bekijk code
familiebox-logo-2019

10% korting op de Familiebox

De kindvriendelijke familiebox nu met 10% voordeel.
Bekijk kortingscode

Wat is Spoony?

Mischien heb jij nog helemaal niet gehoord van Spoony. Dit is een bedrijf dat eten voor kinderen leuk wil maken. En dan met name het probleem “groente eten”. Met leuke spelletjes komen kinderen meer te weten over groenten en leren ze spelenderwijs eenvoudiger groente eten met Spoony spelletjes. Het assortiment wordt maandelijks uitgebreid met niet producten (spelletjes, soepen, snacks etc). Daarnaast hebben ze een speciaal assortiment voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Waarom is groente belangrijk voor kinderen?

Veel ouders zullen zich herkennen in de problemen rondom groenteconsumptie van hun kind. Vaak lusten ze het niet, of durven ze het niet te eten. Vooral nieuwe (onbekende) groenten kunnen een probleem zijn. De hele trukendoos wordt dan losgetrokken om het kind maar iets binnen te laten krijgen. Spoony heeft daarop een antwoord gevonden. Maar eten weer leuk, een positieve ervaring. Dat is ook precies wat de Familiebox wil bereiken met hun box. Gezond eten, op een eenvoudige manier. Deze maaltijdbox bestel je nu eenvoudig online met een leuke korting van 40%. Verder lees je op onze website meer tips en advies over kindvriendelijke maaltijdboxen.