Korting voor bestaande klanten

Op dit moment zijn er bij verschillende aanbieders van maaltijdboxen acties aan de gang voor bestaande klanten. Iedereen weet natuurlijk wel dat nieuwe klanten gebruik kunnen maken van zeer aantrekkelijke kortingscodes. Denk dan aan 50% voordeel, 2 of 3 x 25% korting en zelfs de eerste box gratis. Mensen die al jaren klant zijn kunnen hier geen gebruik meer van maken (ergens ook wel logisch ook natuurlijk). Toch zijn er in september 2019 diverse leuke deals waar jij gebruik van kunt maken als vaste klant. In deze blog lichten we deze kort toe.

Willem&Drees 25% korting voor bestaande klanten

Deze actie is geldig tm 30 september 2019, alleen geldig voor bestaande klanten. “Unieke eenmalige korting, want Willem&Drees geeft bijna nooit korting aan bestaande klanten, pak dus deze kans. Willem&Drees helpt je om na de zomervakantie weer in een gezond ritme te komen. Gezond voor jou, voor de boer en voor het milieu. Bestel nu de box die ’t best bij jou past en ontvang 25% korting op de eerste box met de actiecode box25korting.

2 keer 30% korting bij HelloFresh voor bestaande klanten

Heb jij wel eens een box bij HelloFresh besteld? Dan kun je een deze weken wel een mailtje verwachten. Want als je al een tijdje niet besteld hebt komt HelloFresh met een her-activatie mail. Er zijn bij ons 2 acties bekend. Afhankelijk van het type klant (hoe lang je lid bent geweest, hoeveel boxen je hebt afgenomen etc) ontvang je of 2×30% of 2×50% korting. Hiervoor is geen speciale kortingscode nodig. Je moet klikken op de link in de mail.

Aanbod van ander boxen

Naast Willem&Drees en HelloFresh zijn ook andere maaltijdboxen bezig met het belonen van vaste klanten. Zo geeft Marley Spoon hele leuke give-aways wanneer je een aantal boxen hebt afgenomen. Denk dan aan een houten spatel etc. Onze verwachting is dat we dit ook bij andere maaltijdbox leveranciers terug gaan zien. Heb jij zelf een mail ontvangen met daarin een aantrekkelijke aanbieding? Deel deze dan met onze klantenservice. We kunnen deze korting dan hierboven vermelden.