Borreltijd met de HelloFresh borrelbox

Iedereen kent het wel; je krijgt visite en je hebt helemaal niks in huis. Soms kun je nog even naar de supermarkt om wat (gezonde) snacks te kopen, maar soms is het daarvoor al te laat. HelloFresh biedt daar nu een leuke en lekkere oplossing voor; de Borrelbox. Een compleet pakket vol met lekker hapjes en versnaperingen waarmee jij de avond of het weekend wel doorkomt.

Wat zit er in de HelloFresh borrelbox?

Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over deze box. Uiteraard gaan wij dit product komende maand testen er meer over schrijven. We zullen dit nieuwsbericht dan ook verder aanvullen. Op de flyer en alle uitingen is te zien dat het gaat om verschillende soorten kaas, stokbrood, worst, noten, chips, druiven, toast met spread etc. Het belooft in ieder geval weer een culinair verrassing te worden. Wat HelloFresh er verder over zegt;

Het wordt een box voor de echte fijnproever. Met deze nieuwe borrelbox haal je een selectie delicatessen van de beste kwaliteit in huis, voor een perfecte borrel. Geniet samen met familie en vrienden van heerlijke kazen, charcuterie en andere lekkere hapjes. De box is vanaf Oktober 2019 toe te voegen aan je weekmenu.

Borrelpakket tijdelijk met korting bestellen

Iedereen die deze snackbox wil proberen kan dit nu doen met 15% korting op de verkoopprijs. Normaal kost de box €16 (dit voeg je als extra product toe aan je normale reguliere bestelling). De prijs is nu tijdelijk verlaagd naar €13,60. Een scherpe introductieaanbieding dus. Nieuwe klanten kunnen verder ook standaard gebruik maken van de huidige kortingscode.

Is dit een abonnement?
Elke week kun je bij je HelloFresh box allerlei extra’s toevoegen. Denk aan de fruitbox, wijnbox en de verschillende soepen. Aan dat rijtje is nu het borrelpakket toegevoegd. Je kunt wekelijks bepalen of je er wel of geen gebruik van wilt maken. Het staat niet standaard aan. Wanneer jij de recepten voor die week gaat kiezen kun je in de volgende stap alles extra’s selecteren voor de volgende levering.

Alternatieven
Op dit moment kun je ook terecht bij onder andere Albert Heijn voor een snackbox. Ze bieden verschillende pakketten aan. Ook bij Willem en Drees kun je los allerlei heerlijke hapjes bestellen. Wil je echt eens iets andere proberen? Dan raden we je aan om een verder te kijken bij bijvoorbeeld Boerschappen. Verder kun je natuurlijk op elke online supermarkt de nodige lekkernijen in je winkelmandje stoppen. Het gemak van HelloFresh wordt echter in geen van deze gevallen overtroffen. Daar krijg je echt zorgeloos je borreltijd!