De kerstboxen van 2017 worden aangekondigd!

Deze informatie gaat over de kerst-dinerboxen van 2017. Bekijk hier direct alle info voor 2019.

Op dit moment zijn we druk bezig met het verzamelen van informatie over de kerstboxen van 2017. Albert Heijn, HelloFresh, De Krat en Marley Spoon komen met een speciale maaltijdbox voor de kerstdagen. Maar waarom zou jij zo’n box moeten bestellen? We hebben het voor je uitgezocht en er een speciaal onderzoekje naar gedaan. Bekijk direct de kerstboxen van 2017 of lees hieronder verder voor een samenvatting van onze bevindingen. Want 1 ding is zeker; de kerst moet speciaal worden en daar is eten nou eenmaal een belangrijk onderdeel van. Het is iets onmisbaars en magisch, maar soms ook een blok aan je been. Ben jij verantwoordelijk voor het diner tijdens de feestdagen? Lees dan zeker verder!

Wat komt er zoal kijken bij de kerstmaaltijd?

Laten we even een kleine opsomming van de basistaken voor de kerstmaaltijd:
– Het organiseren van het kerstdiner
– Het inkopen van de ingredienten voor de maaltijd
– Het vinden van recepten voor de gerechten
– Het inkopen van wijn, bier, fris en andere dranken
– Het huis versieren / tafel dekken
– Het uitkiezen van geschikte kerstmuziek

Dit zijn zomaar even een aantal puntjes waar alles mee begint. De grootste stressfactor is toch altijd; wat eten we. Vervolgens; waar gaan we dat komen en hoe maken we dat klaar? Met een kerstbox heb je al deze dingen in de hand. De maaltijdbox aanbieder heeft voor jou een uniek kerstdiner ontwikkel met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Vaak met vis en vlees maar soms ook vegetarisch. Het is aan jou wat je wilt eten tijdens de kerst. Ook worden uiteraard alle recepten meegeleverd.

Koken tijdens de kerstdagen

Wil jij ook dat de feestdagen wat minder stressvol zijn? Dan is het toch echt tijd dat je gaat beginnen met koken via kerstboxen. Dit jaar o.a. via Albert Heijn, HelloFresh, Marley Spoon en de Krat. Bekijk onze actuele kortingscodes om te kijken welke boxen je goedkoop kunt uitproberen. Diverse leveranciers hebben de kerstboxen al op de website staan maar de meeste aanbieders moeten dit nog doen. Bezoek onze kerstpagina regelmatig om het gehele aanbod inclusief kortingen te bekijken. Samen maken we er een gezellig en bovenal culinaire kerst 2017 van!