marley-spoon-box-actie

Afslankmenu van Ekomenu kan helpen!

Misschien herken jij je wel in de volgende situatie: “Het is weer Januari en je hebt 1 goed voornemen, namelijk afvallen in 2018!. Al na een week merk je dat je de motivatie kwijtraakt en dat je toch verkeerde producten / ingredienten in huis hebt gehaald om echt gezond te eten. Afslanken blijkt in de praktijk moeilijker dan je had verwacht”. Je hoeft je niet te schamen, veel mensen worstelen met dat probleem. Ekomenu heeft daarom een nieuw menu op de markt gebracht. Het afslankmenu kan jou ondersteunen als “gezond dieet” bij het afvallen.

Wat is het Afslankmenu?

Zoek jij een maaltijdbox die je ondersteunt bij het afvallen? Afwisselende gerechten voor jou en de rest van je gezin? Wil je gezonder eten maar wel smaakvol? Wil je tijd besparen door niet zelf meer naar de supermarkt te hoeven (en deze tijd bijvoorbeeld gebruiken om te sporten?). Dan is het Afslank menu van Ekomenu een aanraden. Gebaseerd op de schijf van 5 ga je bewuster en gezonder eten. Elke week ontvang je thuis een nieuw menu met ingrediënten voor 3 of 4 maaltijden inclusief de recepten.

Afvallen met een foodbox

Ekomenu al gezonde leefstijlmenu’s voor vegetariërs, tijdens de zwangerschap of voor mensen met allerlei allergieën. Het Afslank menu is de meest recente toevoeging waarmee een brede doelgroep wordt aangesproken. Er wordt natuurlijk niet gezegd dat je direct kilo’s gaat verliezen met dit menu. Je zult je hele levensstijl moeten aanpassen (sporten, snacken etc). Deze box is verkrijgbaar in zowel België als Nederland vanaf begin februari.

Over Ekomenu
Ekomenu heeft als missie ‘changing food behaviour’. Hoe kunnen mensen zich lekkerder en gezonder laten voelen via voeding zonder dat het extra moeite of geld kost? En hoe kunnen medicijngebruik en zorgkosten terug gedrongen worden? Omdat eten routine-gedrag is, kunnen internetbestellingen, personalisering van menu’s en thuisbezorging bijdragen aan nieuwe gezonde routines. Met een kortingscode kun je deze nieuwe box voor een leuke prijs uitproberen!