Kant-en-klare pizza bij je HelloFresh Box

Wist je dat je bij HelloFresh niet alleen wekelijks kunt kiezen uit meer dan 30 recepten die je zelf moet bereiden? In de Markt vind je ook tal van andere lekkere en makkelijke producten en delicatessen. In de Markt vind je nu ook kant-en-klare pizza’s, quiche, hartige taart en veel andere opwarmmaaltijden. Iedereen is bijna gek op pizza! Vooral in het weekend als je even geen zin hebt om te koken is het ideaal om snel een lekkere pizza in de oven te doen. Je kunt nu kiezen uit ongeveer 15 verschillende pizza’s en quiches tussen de €5,00 tot €12,00 per stuk. Het zijn zowel maaltijden voor 1 persoon als grotere hartige taarten voor 4 personen.

Uit welke pizza’s kan ik kiezen?

In de HelloFresh markt vind je een vast aanbod van ongeveer 6 pizza’s en circa 10 quiches. In tegenstelling tot de maaltijden is het niet zo dat dit aanbod wekelijks wisselt. Je hebt dus meestal de keuze uit ongeveer dezelfde pizza’s. Wel is het zo dat er eens in de zoveel tijd nieuwe producten worden toegevoegd of dat bepaalde pizza’s weer verdwijnen uit het aanbod. Op dit moment heb je de keuze uit de volgende pizza’s en hartige taarten:

 • Pizza margherita deluxe
 • Pizza prosciutto crudo
 • Pizza salami
 • Pizza kipshoarma
 • Pizza quattro formaggi
 • Quiche met ham en voorjaarsgroenten
 • Mini-quiche lorraine
 • Mini-quiche spinazie en mozzarella
 • Quiche mozzarella en spinazie
 • Quiche lorraine met gerookte spekjes
 • Quiche zalm
 • Grote hartige taart met pulled pork
 • Hartige taart met romige kip

pizza-quiche-hartige-taart-hellofresh

Wat zijn de kosten van een kant-en-klare pizza

Bij HelloFresh betaal je voor een opwarmpizza ongeveer €5,00 tot €6,50. Dit zijn redelijk vergelijkbare prijzen met de verse pizza’s in de supermarkt. Voor een quiche betaal je ongeveer dezelfde prijs. Regelmatig zijn er aanbiedingen en acties beschikbaar in de Markt. Hiermee krijg je al snel 20% korting op de pizza’s en quiches. Het is dus slim om deze acties even in de gaten te houden zodat je niet teveel betaalt! Wil je liever jouw verse pizza zelf maken? Kijk dan ook eens naar de gezonde recepten van Green Chef.

Hoe moet ik de pizza’s opwarmen?

De verse pizza’s van HelloFresh zijn vooral gericht als comfortfood in het weekend. Juist op zaterdag of zondag is het heerlijk dat je even een verse pizza kunt pakken die je kunt opwarmen in de oven. Je hoeft dan niet na te denken over het snijden van groenten. De pizza’s liggen binnen 10 tot 12 minuten op je bord. Afhankelijk van je oven stel je deze in op 180 – 200 graden. Sommige ovens hebben ook een speciale pizza stand. Het is handig om deze stand te gebruiken! Voor de quiche geldt een opwarmtijd van ongeveer 15 minuten.

Hoe kan ik de pizza’s kiezen?

De pizza’s vind je in de markt van HelloFresh. Dit is een speciaal onderdeel waar je talloze verse en lekkere boodschappen kunt vinden. Zie het als een beetje extra luxe, genot en gemak naast jouw reguliere box. Nadat je de recepten van deze week gekozen hebt wordt je vanzelf doorgestuurd naar de Markt. Hier kan je direct doorklikken naar het kopje “Pizza, quiche & hartige taart”. Daar vind je alle beschikbare pizza’s, quiches en hartige taarten van die week. Let op: je bestelt de verse pizza’s altijd in combinatie met een box. Je kunt dus niet alleen losse producten uit de markt bestellen!

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.