HelloFresh vernieuwd: Nieuws over HelloFresh

Het is misschien wel de eerst echte grote maaltijdbox partij van de wereld; HelloFresh. Dit bedrijf dat inmiddels bijna 3 jaar actief is in Nederland timmert flink aan de weg. Op straat zie je wekelijk verkopers die je alles willen uitleggen over hun foodbox. Maandelijks ontvangen huishoudens kortingscodes en cadeaukaarten om de hellofresh maaltijdbox uit te kunnen proberen voor een aantrekkelijk korting. Zichtbaar zijn ze dus zeker (tot ergernis van een kleine groep mensen). De laatste tijd heeft het bedrijf de strategie qua klantbenadering omgegooid er zijn nu een stuk minder opdringerig geworden. Hun assortiment en maaltijdbox is daarom ook veranderd. Je kunt nu zelf je gerechten kiezen in de Originalbox, Veggiebox of Familiebox. Deze boxen hebben we recentelijk allemaal getest en zijn goed uit de bus gekomen.

Grote voordelen van HelloFresh

Het enorme succes van dit bedrijf is te danken aan de flexibele structuur. Je sluit geen abonnement af waar je bijvoorbeeld een jaar aan vast zit. Je kunt elk moment pauzeren. Je kiest je eigen gerechten en stelt zo een eigen maaltijdbox samen gebaseerd op jouw wensen. De bezorging is fantastisch en de recepten vernieuwend. Ze bieden zelfs goedkopere bozen aan die je eenmalig kunt uitproberen. Gebruik hiervoor de hellofresh kortingscode die wij beschikbaar hebben. Doordat de bezorging zelfs gratis is, er Verse ingrediënten van hoge kwaliteit worden geleverd en de service subliem is, kiezen steeds meer mensen ervoor om de hellofresh foodbox te testen. Je kunt er tegenwoordig zelfs een ontbijtbox of wijnbox bij nemen. Zo hoef je helemaal niet meer naar de supermarkt.

Waarom HelloFresh?
Met de HelloFresh maaltijdbox ben je dus zeker van een complete maaltijdbox. Hun handige app zorgt ervoor dat je altijd weet wat er in de volgende maaltijdbox zit en kun je eventueel nog aanpassingen doen. Hierin vind je ook nieuwe en actualiteiten over het bedrijf. Met de komst van Jamie Oliver is hellofresh helemaal binnen. Zijn gerechten vormen nu een basis van jou maaltijdbox. Zo heb je altijd hoge kwaliteit receptenboekjes die perfect aansluiten bij de ingredienten in je maaltijdbox. Of er op korte termijn nog nieuwe producten van deze leverancier worden geïntroduceerd is onduidelijk. Blijf onze website in de gaten houden voor al het nieuws rondom Hello Fresh. Start met genieten en bestel jouw eerste maaltijdbox direct.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.