Flexitariërbox maaltijdbox met korting bestellen (€15)

Deze week hebben wij de Flexitariërbox van de Familiebox getest. Wat een heerlijke nieuwe maaltijdbox. Voor iedereen die twijfelt over vegetarische gerechten moet deze Flexitariërbox zeker eens proberen. de Familiebox probeert hiermee in te spelen op een veranderen markt. Veel consumenten in Nederland kiezen voor gezonder eten. Bewuster koken is de trend. De komende jaren zal dit zeker nog flink gaan toenemen. Toch hebben veel mensen het idee dat dit duur is. Vaak zijn biologische producten ook iets duurder dan vergelijkbare producten die niet biologisch zijn. Daarom hebben wij nu een speciale actie. Als je via onderstaande knop naar de website van de Familiebox gaat krijg je direct €15 korting op je Flexitariërbox. Je betaald dan slechts €33 voor deze heerlijke box.

Wat krijg je in de Flexitariërbox van Mathijs? Deze box is geschikt voor 2 personen en heeft veel unieke gerechten. Zo krijg je genoeg voor maar liefst 4 maaltijden. Dat is flink besparen! De meeste gerechten maak je al binnen 30 tot 40 minuten. Daar kun jij je partner zeker mee verrassen. Door de korting op de Flexitariërbox kun je deze foodbox nu goedkoop uitproberen. Je betaald geen €48 maar profiteert direct van een prijsvoordeel van €15. Daarvoor kun je misschien wat gezellige kaarsen halen om samen met je partner of gezinsleden romantische te dineren.

Het koken met de Flexitariërbox is erg eenvoudig door het meegeleverde receptenboek. Niet alle maaltijdbox leveranciers hebben dit zo goed voor elkaar. Het klaarmaken van de vegetarische gerechten is dan een fluitje van een cent. De recepten zijn vernieuwend en geven je nieuwe tips om ook laten te gebruiken tijdens het koken. Van sommige groenten heb je misschien nog nooit gehoord. Sommige kooktechnieken heb je misschien nog nooit toegepast. De kok van de Familiebox weet je altijd weer te verrassen door invloeden uit andere culturen in de box te stoppen. Bekijk onze de Familiebox kortingscode pagina voor meer nieuws over korting op de Flexitariërbox.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.