Geniet deze zomer met de HelloFresh Barbecue box

Wil jij de komende weken eens lekker uitpakken met vrienden of familie? Dan moet je zeker eens even de barbecue box van HelloFresh bekijken. Deze thema-product kun je los van de reguliere box bestellen (net zoals een ontbijtbox of wijnbox). Elke 3 weken is het aanbod weer anders, zodat je het eventueel ook meerdere keren kunt uitproberen. De basis is altijd vlees, vis, bijgerechten en sauzen. Uiteraard mag ook een stokbroodje niet ontbreken. 

Wat zit er in de HelloFresh BBQ-box?

Wellicht ben je gewend dat je in de boxen van HelloFresh losse ingrediënten en recepten krijgt voor verschillende gerechten. Bij dit pakket werkt dat net wat anders. Het BBQ-assortiment is geschikt voor 4 personen en bevat kant-en-klare voorverpakte producten die je zo op de grill, kamado (green egg) of andere barbecue kunt leggen. Zo kun je zonder al te veel voorbereiding genieten van een zomers feestje. In de HelloFresh BBQ-box zitten altijd:

  • 4 soorten vlees en/of vis (een combinatie van verschillende soorten). Zoals bijvoorbeeld garnalenspiezen, broodje hamburgers, kipdrumsticks en boerenworst. 
  • 4 verschillende bijgerechten (zoals groenten en aardappelen). Zoals bijvoorbeeld stokbrood met kruidenboter, maïskolven en pofaardappelen. 
  • Diverse sauzen om het geheel af te maken (o.a. mayonaise, tomatenketchup en chilisaus). 

Wat kost het HelloFresh BBQ-pakket?

Het pakket kost €39,99 per bestelling. Deze kosten worden toegevoegd aan je normale maaltijdbox, en worden automatisch afgeschreven (net zoals andere losse boodschappen en producten uit de versmarkt). Je kunt hem eenmalig afnemen, of vaker kiezen. Het is niet zo dat het barbecue pakket automatisch gekozen kan worden. Je moet zelf actief aangeven of je hem een bepaalde week wel of niet wilt ontvangen. 

Waarom kiezen voor een barbecue pakket?

In de zomer wil je ook wel eens iets anders eten dan een stamppot of spaghetti. Als het mooi weer is buiten wil je ook niet lang in de keuken staan. Aangezien barbecueën in Nederland steeds populairder wordt is het logisch dat ook HelloFresh met een speciale box komt. Het grote voordeel daarvan is dat je geen werk hebt met de voorbereiding. Het is een kant-en-klare box waar je zo mee aan de slag kan gaan. Ook erg leuk voor kinderen (de gerechten zijn kindvriendelijk). 

Los vlees bestellen in de versmarkt

Wil je liever wat meer vrijheid en exclusiever vlees bestellen? Dan kun je ook eens kijken tussen het reguliere vleesaanbod in de HelloFresh versmarkt. Ook losse stukken vis worden hier aangeboden. Zo kun je onder andere kiezen voor een lekker stukje biefstuk of zalmfilet. Ook voor de borrel zijn er hele lekkere boodschappen te kiezen. Zo weet jij zeker dat je elke zomeravond met plezier doorkomt. Wist je trouwens dat er ook speciale HelloFresh BBQ-recepten zijn? Dit zijn maaltijden die je, indien je over een grill, kolen of gasbarbecue beschikt, ook daarop kunt bereiden (in plaats van de oven of magnetron). 

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.