De vaderdag specials van HelloFresh in 2021

Vaderdag 2021 komt er aan! Welk vaderdag kado geef jij? Dat hangt ten eerste natuurlijk af van je leeftijd. Jonge kinderen maken graag een vaderdag tekening, oudere kinderen gaan graag knutselen of samen op avontuur. Heb je die leeftijd al lang gehad dan zal je waarschijnlijk een vaderdag cadeau kopen. Ook opa’s vinden het leuk om te worden verwend door zowel hun eigen kinderen als kleinkinderen. Bij HelloFresh kun je daarom voor de komende periode heerlijk vaderdag specials bestellen. Lekkere maaltijden voor papa’s die in het zonnetje gezet mogen worden. Of wat dacht je van de HelloFresh borrelplank? In deze blog geven we wat tips om alles dit jaar net wat feestelijker te maken.

HelloFresh helpt vaders te verrassen

Jij kunt bij HelloFresh zeker slagen om vaderdag extra speciaal te maken. Want naast een leuk cadeau wil je hem natuurlijk ook verrassen met wat lekkers. We hebben hieronder 3 verschillende opties voor je op een rijtje gezet. Allemaal zijn ze te bestellen voor nieuwe en/of bestaande klanten. Eventueel kun je met een Hello-Fresh kortingscodes nog profiteren van wat extra vaderdagvoordeel.

  1. De ontbijtbox: natuurlijk kun je om te beginnen de ontbijtbox van HelloFresh meebestellen. Hierin zitten diverse lekkere recepten en ingrediënten om de ochtend extra feestelijk te starten. Verras papa met een lekkere warme pannenkoek, rijk belegde toast/cracker of gezonde fruityoghurt. Het aanbod wisselt elke week. De complete ontbijtbox kost €24,99. Je kunt ook losse producten in de versmarkt bestellen.
  2. Lievelingsmaaltijden: Voor de avond kun je speciaal voor deze week het lievelingsgerecht van je vader koken. Elke week kun je bij HelloFresh kiezen uit bijna 30 recepten. Daar zit altijd wel iets tussen wat hij echt heel lekker vindt. Misschien een lekker burger, een pizza of andere Italiaanse specialiteit?
  3. Delicatessen uit de markt: In de HelloFresh markt vind je deze weken ook heerlijke snacks en delicatessen die je kunt bestellen. Een stukje worst, lekkere oude kaas of een box met wijn? Speciaal voor vaderdag is er zelf een nieuw product; “de vaderdag Aperocombi”. In deze borrelbox vind je Duvel bier (Petit Doruveal), Studentenhaver en gemengde olijven. Perfect om deze leuke dag mee af te sluiten. De kosten hiervan zijn €7,99.

Samen leuke dingen doen en genieten met een maaltijdbox

Kijk, dit is voor vaders de leukste dag van het jaar. En precies: jij moet daar voor zorgen. En het mooie is dat jij daar ook nog eens zelf van kan profiteren. Want op zijn feestdag ga je iets leuks doen met je vader. Het is niet alleen een cadeautjes of een ontbijtje op bed. Zondag ga je er op uit om met zijn allen iets leuks te gaan doen. Dus trek alles uit de kast om je vader te verwennen én trek er met z’n allen op uit. Denk er wel om, de verrassing is het leukste deel van het Vaderdagcadeau. Begin de dag met een ontbijt uit de HelloFresh ontbijtbox. Zet een lekkere kop koffie, regel een leuke activiteit en kook ‘s avonds een lekkere maaltijd uit de maaltijdbox. In de avond borrel je samen nog even door met de HelloFresh vaderdag Aperocombi. Tip: bekijk ook zeker eens het aanbod van de andere maaltijdbox-leveranciers. Wellicht is zijn lievelingsgerecht te bestellen bij bijvoorbeeld Marley Spoon, Familiebox of Ekomenu.