De Krat verrast tijdens de kerst

Na maanden van koken, toch nog wat extra kruiden toevoegen en proeven is het kerstmenu 2018 van de Krat nu online! Dit jaar is gekozen voor een 4 gangen menu. Naast het 4 gangen menu en receptenboekje vind je in het Kerstkrat ook een kookplanning. Iedereen kan van tevoren al veel voorbereiden waardoor uren in de keuken staan tijdens het kerstdiner niet nodig is. Goed meegedacht dus. Steeds meer mensen eten vegetarisch. Deze trend is ook de Krat niet ontgaan en daarom is er naast het standaard kerstmenu ook een speciaal vegetarisch menu. Het is ook mogelijk om te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld voor 4 personen het standaard menu bestellen en voor 2 personen het vegetarische menu. Het combineren hebben ze extra makkelijk gemaakt, zodat je niet nog een vele uren extra in de keuken staat. Wijnhandel de Logie heeft speciaal voor het kerstmenu van de krat een wijnarrangement samengesteld met voor elke gang een passende wijn. Deze wijnen zijn te bestellen via de website van de Logie.

Wat kost het Kerstmenu van de Krat?

Nog even alle voordelen op een rij:

  1. Kerstkrat met ingrediënten voor 4 gangen
  2. Pure, goede kwaliteit ingrediënten en makkelijke recepten.
  3. Handig boekje met recepten en planning

Prijzen

  • €49 (voor 2 personen)
  • €75 (voor 4 personen)
  • €110 (voor 6 personen)
  • €140 (voor 8 personen)

KERSTMENU DE KRAT 2018

  • Salade van chioggia biet, gerookte forel, bietenbladsla en mieriksroom.
  • Vichyssoise met dragonolie en ambachtelijk brood.
  • Kalfsstoof met knolselderij-bataatpuree, gekarameliseerde spruitjes met amandel-crunch en roodlof-bieslooksalade.
  • Witte peertjes met hazelnootroom en chocoladesaus.

VEGETARISCH DE KRAT KERSTMENU 2018

  • Salade van chioggia biet, gerookte mozzarella en bietenbladsla.
  • Vichyssoise met dragonolie en ambachtelijk brood.
  • Kerststoof met gemengde paddenstoelen, gebakken seitan, en knolselderij-bataatpuree, gekarameliseerde spruitjes met amandelcrunch en lof-bieslooksalade.
  • Witte peertjes met hazelnootroom en chocoladesaus.

Hoe zit het met de bezorging?
Ze bezorgen je Kerstkrat op zaterdag 22 december tussen 07:00 en 15:00 uur. Het bezorgen van de Kerstkrat is gratis. Eén dag vóór bezorging ontvang je een mail en sms van de medewerkers van de krat met een preciezer tijdstip. Ophalen op het kantoor van de Krat in Amsterdam is ook mogelijk op zaterdag 22 december tussen 10.00 en 15.00 uur. Hier kun je direct de gezellige kerstsfeer proeven. Je zit verder niet vast aan een (flexibel) abonnement als je deze kerstbox besteld.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.