Luxe Cook Like A Chef maaltijdbox

Wil jij graag eens de ultieme culinaire beleving bij je thuis ervaren? Dat kan nu met de Cook Like A Chef maaltijdbox. Deze luxe foodbox wordt ontwikkeld door sterren restaurants en de beste chefs. Het is een box voor een 4 gangen diner. Ideaal voor tijdens de feestdagen. Op termijn komen er mogelijk ook normale maaltijdboxen aan. Op dit moment werken er 4 verschillende sterrenrestaurants mee aan dit concept:

 1. De Librije*** (Jonnie & Thérèse Boer)
 2. De Leest*** (Jacob Jan Boerma & Kim Veldman)
 3. Parkheuvel** (Erik & Anja van Loo)
 4. De Lindehof** (Soenil Bahadoer)

Om je een beter beeld te geven bij wat je kunt verwachten als je de boxen voor de feestdagen van 2018 besteld hebben we hieronder per sterrenchef de inhoud van de foodbox weergegeven inclusief de prijzen. Op de website van Cook Like A Chef kun je tevens bijpassende wijnen bestellen en ook de chef bij je thuis laten komen. Dat laatste is leuk indien je kookt voor grotere groepen of fan bent van een bepaalde chefkok bijvoorbeeld.
Cook Like A Chef logo

Wat is Cook Like A Chef

Het idee om een luxe maaltijdbox op de markt te brengen ontstond een tijdje geleden, aldus de initiatiefnemers. Boxen als HelloFresh, Allerhande, Marley Spoon, Ekomenu en Willem & Drees zijn concepten waarbij je werkt met doorsnee ingrediënten en bekende recepten. Met deze Cook Like A Chef box kook je speciaal 4 gangen menu dat is samengesteld en ontwikkeld door vakmensen. Echte sterrenchefs uit top-restaurants in Nederland. Vanaf februari 2019 komen hier mogelijk nog andere soorten boxen bij.

De Librije

Kosten: €69,50 p.p.

 • Rauw gemarineerde saibling met amandelsherry en maggiplant.
 • Zeeduivel met gepofte aubergine en beurre blanc van gefermenteerde paprikasap.
 • Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi.
 • Losgeslagen appeltaart

De Leest

Kosten: €69,50 p.p.

 • Noordzeekrab – luchtige yoghurt – ingelegde watermeloen met een vinaigrette van kokos en dille
 • Gebakken kabeljauw met bloemkool en vadouvan
 • Kwarteltournedos met paddenstoelen baba ganoush en Libanese kruiden
 • Blauwe bes mousseline met basilicum, hibiscus en pitahaya

Parkheuvel

Kosten: €64,50 p.p.

 • MRIJ rund Tartaar – Groente-zoetzuur – Kwartel ei – Perle Imperial kaviaar
 • Bresse Kip: Ravioli – Nieroogkreeftjes – Bospaddenstoelen – Kreeftensaus
 • Zonnevis: Op de huid gebakken – Balkenbrij – Rode kool – Serehjus
 • Tiramisu: Stroopwafel – Stroopwafellikeur

De Lindehof

Kosten: €64,50 p.p.

 • Kabeljauw met een rendang van spitskool, kingcrab en een saus van kokos en sereh
 • Langzaam gegaarde procureur met kreeft, gepofte pomtayer en saus van Koreaanse tofu
 • Gestoofde geit met bospeen, tayerblad met saus van karwei
 • Chocolade mousse met pinda crèmeux en yuzu

Hoe kan ik een Cook Like A Chef box bestellen?

Op cooklikeachef.nl maak jij een keuze uit de verschillende restaurants. Of je nou kiest voor de Librije, de Leest, Parkheuvel of de Lindehof; alles is online te bestellen en je zit niet vast aan een abonnement. Betalen gaat gemakkelijk via internet (iDeal). Je kunt precies aangeven voor hoeveel personen (vanaf 2 personen tot 20 personen) je de luxe foodbox wilt ontvangen. Bij elke sterrenchef maaltijdbox kun je bijpassende wijnen bestellen die goed aansluiten bij de gerechten.

Is er iets voor vegetariërs te bestellen?
Op dit moment is Cook Like A Chef bezig met het ontwikkelen van een speciale vegetarische box voor mensen die hieraan de voorkeur geven. Dit zal wellicht niet restaurant gebonden zijn in eerste instantie.

Hoe kan ik de box ontvangen?
De maaltijdbox wordt gratis bij je thuisbezorgd. Helaas wordt nog niet overal in Nederland bezorgd. Op de website cooklikeachef.nl kun je een postcode check doen.

Is het mogelijk voor een grote groep te bestellen?
De normale boxen zijn te bestellen voor groepen tot 20 personen. Het is niet zo dat de prijs per persoon goedkoper wordt wanneer je voor meer mensen eten afneemt. Ook is het mogelijk om een speciaal arrangement aan te vragen via de website.

Hoe werkt de cadeaucheque
Je kunt een unieke kortingsbon kopen via de site. Dit gaat om cadeaucheques van €25, €129, €139 en €250. Leuk om te geven maar ook zeker om te krijgen. Het zal een culinaire luxe maaltijdbox ervaring zijn die je niet snel zal vergeten.