Allerhande box bezorging: de Allerhande box bij jou thuis

Rij jij zelf nog elke week naar de supermarkt om de boodschappen op te halen? Misschien zijn er al wel buren van je die gebruik maken van boodschappen bezorgen? Af en toe rijden er vast al wel busje van de picnic supermarkt of Albert Heijn bij je in de straat? Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en het worden er alleen maar meer. Maaltijdboxen worden over het algemeen altijd al thuisbezorgt omdat de leverancier geen fysieke winkels hebben. Bij supermarkten is dit echter anders. Toch leggen we in deze post uit waarom je de allerhande box zou moeten laten thuisbezorgen.

allerhande box bezorgen

Boodschappen thuis bezorgen door Albert Heijn?

Lees hieronder de veel gestelde vragen rondom online boodschappen doen bij Albert Heijn. De allerhande box is namelijk de laatste periode een hardloper bij AH. Veel klanten proberen hem uit. Wanneer je de boodschappen online besteld verzameld een medewerker van Albert Heijn je boodschappen. Deze wordt vervolgens in het distributiecentrum klaargelegd voor bezorging. Je kunt zelf aangeven op welke datum, en binnen welk tijdsslot, je de Allerhande box wilt ontvangen. Hierin is veel mogelijk. Er zijn diverse tijden en periodes te kiezen. Er wordt zelf op je werk / op kantoor bezorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kan ik de allerhande box laten bezorgen?
Ja, zoals hierboven aangegeven kun je de box laten bezorgen. Er zijn een aantal opties. Je kunt de box thuis laten bezorgen. De AH komt dan lang met een bus. Je kunt er ook voor kiezen je AH box te laten afleveren bij de locale supermarkt (pick-up-point). Het is aan jou om te bepalen wat het handigste is. Mocht je nog meer boodschappen uit de stad nodig hebben kan het handig zijn om de box te laten afleveren in de winkel.

Wat kost het bezorgen van de allerhande box?
Het laten bezorgen van de Allerhande box is gratis. Waarom? Omdat Albert Heijn Nederland graag kennis laat maken met hun maaltijdbox. De Allerhande box bezorging gebeurd via dezelfde manier als de normale supermarkt bestellingen. Een medewerker van de AH komt bij je thuis en levert de foodbox af in de keuken. Je hoeft hem dan alleen zelf nog maar op te ruimen.

Kan ik meer boodschappen online laten bezorgen?
Dit is zeker mogelijk. Albert Heijn heeft meer dan 25 duizend producten in de webshop. Je vindt hier gegarandeerd wat je zoekt. De AH box is gewoon een product dat je naast de reguliere boodschappen in de winkelmand kan leggen. Dus je wasmiddel, bier, fris, wijn, chips en andere artikelen bestel je gewoon mee. Doordat je de allerhande box besteld is de bezorging van je totale bestelling volledig gratis.

Kan ik korting krijgen op de Allerhande box?
Er zijn weken dat de allerhande box in de aanbieding is. Wij verzamelen de allerhande box kortingscode voor jou zodat je deze direct kunt gebruiken. Recentelijk was er nog een €10 korting acties op deze maaltijdbox.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.