Maaltijdbox ‘nieuwe stijl’

Daar waar iedereen het druk heeft, is er onder de consumenten een sterk groeiende behoefte aan gezond eten, gemak en alles wat we bestellen, willen we het liefst vandaag nog in huis hebben.

Trendy en flexibel
Onzemaaltijdbox.nl speelt handig in op deze trends en rekent af met alle argumenten om niet aan en maaltijdbox te beginnen. Gecombineerd met grote flexibiliteit en Hollandse zuinigheid is dit concept er eentje waar vooral de klant bij gebaat is.

Daar is over nagedacht
Het valt niet mee om echt gevarieerd te eten. De meeste mensen hebben maar een stuk of 20 recepten die ze steeds herhalen, waardoor sommige groentesoorten helemaal niet aan bod komen. Pasta, couscous, baguette, bollen, burrito’s, bulgur, naans, lasagne, vermicelli, bladerdeeg, focaccia, hartige taart, pizza, mie, noedels, gnocchi, croutons, wraps en paneermeel: allemaal varianten op tarwe. Je kunt dus weken iets anders eten en in feite helemaal niet gevarieerd eten. Onzemaaltijdbox.nl biedt binnen alle weekmenu’s voldoende variatie in alle voedselgroepen en groentekleuren. Alles volgens de richtlijnen van de Nieuwe Schijf van 5, met minimaal 200 gram groente per persoon per dag, regelmatig een portie peulvruchten en niet te veel vlees.

Breed publiek
Helemaal van deze tijd is dat alles eenvoudig via je mobiel geregeld kan worden. Je hoeft er de deur niet voor uit. Daarnaast is dit concept geschikt voor zowel de liefhebbers van biologisch, van streekproducten en Beter leven labels, als wel voor de gewone man die niet veel te besteden heeft, maar ook graag gemakkelijk gezond wil leven.

Geen abonnement
Wat een ieder zal kunnen waarderen, is de grote mate van flexibiliteit. Zo zit je als consument niet vast aan het menu van de week, aflevermomenten, abonnementen en heb je veel invloed op de inhoud van je box. Met andere woorden, wat jij niet wil dat er in zit, komt er niet in. Het bedrijf opereert niet alleen in Nederland, maar ook in België. En er wordt gewerkt aan een Duitse en Engelstalige versie.

Binnen 10 minuten geregeld
Feitelijk gezien koop je bij Onzemaaltijdbox.nl niet letterlijk een doos met inhoud, maar een zeer aantrekkelijk geprijsde download, waarmee de klant direct de 4 gezonde gevarieerde recepten en het bijbehorende snelle boodschappenlijstje op de mobiel ontvangt. Binnen 10 minuten is alles te bestellen bij een onlinebestelsupermarkt, welke veelal de volgende dag al kan leveren. Letterlijk alles staat op de lijst tot en met het zout aan toe, dus nooit meer de ergernis dat je alsnog iets niet in huis hebt.

Misvatting
Het is een grote misvatting dat je met een maaltijdbox geen boodschappen meer hoeft te doen. Alsof je niet meer nodig hebt, dan een paar avondmaaltijden. Wie vandaag al wil koken uit de box, schaft een download met een menu naar keuze aan en shopt binnen 25 minuten gemakkelijk alles bij elkaar in een willekeurige supermarkt. Alles biologisch, voorgesneden, goedkoop, van de markt of een artikel wat je niet lust vervangen – dat is geheel aan de klant. Uiteraard neem je dan ook meteen even je andere boodschapjes mee. In 1x klaar voor 4 dagen een gezonde basis.

Laagdrempelig
Onze maaltijdbox: hetzelfde gemak, sneller in huis tegen minder dan de helft van de kosten. Wij zijn om.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.