Allerhande box korting: €10 korting op de allerhande box

Niemand wil te veel betalen voor zijn boodschappen. Een maaltijdbox kan al helemaal duur zijn. Veel mensen willen wel een maaltijdbox proberen, maar vinden het simpelweg te duur. De allerhande box koop je nu met €10 korting. Deze korting is beschikbaar voor iedereen. Je hoeft geen vaste klant van Albert Heijn te zijn. Voordeel van deze allerhande box korting is dat je niet vast zit aan een abonnement of lastig kunt opzeggen. De €10 korting wordt direct tijdens je bestelling verrekend. De kosten van boxen zijn dus:

  • Allerhande box 2 personen korting
    Normaal kost deze box voor 2 personenen €35. In de foodbox zitten 3 maaltijden die elke week worden vernieuwd. Je besteld de andere boodschappen voor je gezin gratis mee. Met de €10 korting komt deze box dus eenmalig op slechts €25. De waarde van deze box komt ongeveer overeen met het los aanschaffen van de artikelen in de supermarkt.
  • Allerhande box 4 personen korting
    Heb je een wat groter gezin met kinderen? Dan is de 4 persoons Allerhande box wellicht een betere optie. Deze kost normaal €45 en ook hier zijn 3 avondmaaltijden bij inbegrepen. Verse gerechten waarmee je jouw gezin kunt verrassen. Met de €10 korting komt deze box op €35. Een mooie prijs om deze box eens te gaan uitproberen.

10 euro korting allerhande box

Actuele (€10) korting Allerhande Box

Om aanspraak te maken op de allerhande box kortingscode moet je twee dingen doen. Klik hier om de Allerhande box te bestellen. Vul daarna bij het betalen deze code in: AHBOX2616. De korting wordt dan verrekend met de normale prijs van de Allerhande box. Zoals we hebben uitgelegd kun je bij Albert Heijn natuurlijk meer boodschappen in je winkelmandje leggen. Wanneer je deze in een keer besteld worden ook deze producten gratis thuisbezorgd. Zo profiteer je nog meer van deze korting.

Let op: De actie is geldig tot 10 juli 2016. Kijk bij onze huidige aanbiedingen voor nieuwe acties en kortingen. Er zijn altijd wel een paar maaltijdboxen die je op een goedkope manier kennis laten maken met hun box. 

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.