Weight Watchers Maaltijdbox: Foodbox voor afvallen!

Afvallen, wie wil dat nou niet? Het kan soms enorm lastig zijn om in de supermarkt te lopen, en dan de lekkere dingen over te slaan. Zeker als het normale programma van Weight Watchers volgt kan dit een probleem zijn. Je weet dan niet precies wat wel en niet mag. Weight Watchers weet dit, en is daarom begonnen met het ontwikkelen van een foodbox. De Weight Watchers foodbox wordt door hunzelf omschreven als; “Verse ingrediënten en heerlijke recepten bij jou thuis geleverd. Lekker en gezond eten was nooit zo gemakkelijk!” In dit artikel gaan we dieper in op de Weight Watchers maaltijdbox. Ben je nog geen lid van Weight Watchers en wil je wel afvallen met een foodbox? Meld je dan hieronder direct aan met een leuk introductiekorting.

Afvallen met Weight Watchers Maaltijdbox

Al veel lokale kleinschalige maaltijdbox initiatieven zijn geboren. De een focust zich op vrouwen, de andere op mannen, gezinnen, biologisch, vegetarisch en ga zo maar door. Nu is ook Weight Watchers de maaltijdbox markt ingestapt. Weight Watchers staat bekend om hun succesvolle afval programma. Het is een van de meest gemakkelijke programma’s waarmee je op een eenvoudige manier gewicht kunt verliezen. Hun eigen afvalprogramma is vanaf nu uitgebreid met een nieuwe innovatie; de Weight Watchers foodbox. Je kunt deze maaltijdbox als aanvulling op je normale programma bestellen. Er is een testbox beschikbaar waardoor je direct eenmalig kennis kunt maken met hun maaltijdbox. De box wordt samengesteld door gespecialiseerde diëtisten zodat je zeker weet dat je gezonde en voedzame maaltijden kunt eten.

Waarom moet je de Weight Watchers Foodbox bestellen?
Minder stress: Je weet precies wat je gaat eten en hoeft niet zelf meer de deur uit. Het is gezond: Alle maaltijdboxen zijn gevarieerd en evenwichtig. De gerechten zijn heel gemakkelijk te maken. Je hoeft hier geen topkok voor te zijn. De box is voor iedereen: er is een box voor 2 of 4 personen beschikbaar zodat ook je kinderen of andere huisgenoten mee kunnen eten met de maaltijd. De rest van de week kun je dan zelf kiezen wat je wilt eten. Veel tijdswinst: Doordat je een foodbox thuis gestuurd krijgt hoef je minder vaak naar de supermarkt om inkopen te doen. Dit bespaart je een hoop tijd. Ook het zoeken naar geschikte en gezonde recepten hoe je niet zelf meer te doen. De box is flexibel: je zit niet vast aan een wekelijks abonnement. Je kunt altijd stoppen, wijzigen of pauzeren. Je ontvangt dus alleen een Weight Watchers Maaltijdbox als je dat zelf wilt.

Welke Weight Watchers foodboxen zijn er?
Om te beginnen is er de 2 persoons foodbox. De 2 persoons Weight Watchers foodbox is geschikt voor 4 maaltijden en kost €69,75 per week. Als tweede is er de 4 persoons Weight Watchers foodbox. Ook deze box is geschikt voor 4 avondmaaltijden en kost €89,75 per week. De prijs van deze boxen is dus wat aan de hoge kant als het vergelijkt met marley spoon maaltijdbox of de Familiebox. Het beste alternatief voor de Watchers Maaltijdbox foodbox is op dit moment de allerhande box. Deze is ook veel goedkoper aan te schaffen en bied dezelfde flexibiliteit. Wil je echter 100% bezig zijn met afvallen en zoek je een goede aanvulling op je huidige Weight Watchers abonnement? Sluit dan een Weight Watchers foodbox abonnement af.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.