Allerhande box planner van Albert Heijn

Heb jij al kennis gemaakt met de Albert Heijn supermarkt? Misschien loopt je er wekelijks wel doorheen. Online bestellen bij Albert Heijn gaat net zo gemakkelijk. Zeker ook nu ze de allerhande box op de markt hebben gebracht. Wat soms lastiger is om altijd op tijd te bestellen. Je wilt niet vergeten je box te bestellen om vervolgens geen kook ingredienten in huis te hebben. Qua planning heeft Albert Heijn daarom iets nieuws ontwikkeld: De allerhande box planner. Deze maaltijdbox planner biedt voor jou een handige planningstool waarmee je toekomstige bestellingen kunt inplannen. In dit bericht vertellen we precies wat je hiermee kunt doen en waarom dit zo makkelijk is. Vergeet nooit meer een allerhande box met de AH planner!

Hoe werkt de Allerhande planner van AH?

Op de website van Albert Heijn vind je een speciale planner voor de maaltijdbox. In de Allerhande Box Planner kun je gemakkelijk aangeven wanneer en met welke regelmaat je de Allerhande Box wilt ontvangen. Dit betekend dat je de allerhande box nooit meer vergeet te bestellen. Je selecteert ook het moment dat qua bezorging voor jou het beste uitkomt. Zo komt de allerhande box altijd op momenten dat het jou past. Wil je een week overslaan in verband met een reis die je gaat maken of een uitje? Dan kun je de planner altijd aanpassen. Je kunt de levering van de allerhande box stopzetten of aanpassen. Doe dit altijd tot 4 dagen voor het volgende bezorg moment.

Wat moet je invullen bij de allerhande planner?
Vul het email adres in waarmee je je ook aanmeldt op AH.nl. Vul je telefoonnummer in waarop ze je kunnen bereiken. Geef aan welke Allerhande Box wil je bestellen (2 of 4 personen). Vul in hoe vaak je de allerhande wilt ontvangen (wekelijks of juist om de week). Hoe wil je de Allerhande Box ontvangen? Wil je hem thuis ontvangen of ophalen in de winkel. Geef aan op welke dag en op welk bezorgmoment jij de Allerhande Box wilt ontvangen. Je moet ook altijd een datum selecteren voor de eerste bestelling. Zo weet Albert Heijn precies wanneer je wilt starten met het ontvangen van hun maaltijdbox, en wordt de planner geactiveerd.

Andere boodschappen ook inplannen?
Albert Heijn staat er natuurlijk bekend om dat de andere boodschappen ook mee kunnen worden besteld. Dit is ook mogelijk als je de allerhande box planner gebruikt. Voeg gewoon de boodschappen toe in je AH account op de website. De boodschappen worden dan automatisch meegeleverd op het moment dat je allerhande box wordt bezorgd. Dit geldt alleen bij het thuisbezorgen van je boodschappen. De planner werkt via google docs. Op termijn gaan we er vanuit dat Albert Heijn hier iets professionelers voor gaat ontwikkelen. Ofwel een automatische abonnementsstructuur ofwel een integratie met hun webshop. Wil jij ook een allerhande box proberen? Klik dan hieronder op allerhande maaltijdbox inplannen!

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.