Allerhande box ophalen in Albert Heijn winkel

Dat de allerhande box van Albert Heijn de laatste maanden steeds populairder wordt is een feit. Steeds meer consumenten vinden hun weg binnen het online platform van de supermarkt. Gewoon vanuit je luie stoel je boodschappen bestellen. Deze worden ook nog eens gratis thuisbezorgd als je er een allerhande box bij neemt. Super handig natuurlijk, maar voor sommige mensen was die box een doorn in het oog. Ze houden ervan om even naar de supermarkt te gaan om nieuwe ingredienten te leren kennen. Of gewoon even gezellig de stad in combineren met een bezoekje aan de supermarkt. Albert Heijn weet dit, en hebben daarom hun service geoptimaliseerd. Sinds afgelopen week is het mogelijk om je allerhande box af te halen in de supermarkt. Zo kun je dus naast het ophalen van je allerhande box gewoon nog even de Albert Hein doorlopen om je andere boodschappen te doen. Toch zijn er nog wat onduidelijkheden over deze nieuwe innovatie van Albert Heijn. Daarom behandelen we in deze post de meest gestelde vragen over de Allerhande box en het nieuwe afhaal principe. Heb je zelf nog vragen die hier niet tussen staan? Stel je vraag dan via onze maaltijdbox Facebook pagina of andere sociale media.

allerhande box ophalen in de winkel

De Albert Heijn maaltijdbox ophalen in de supermarkt

Om te beginnen moet je eerst de Albert Heijn maaltijdbox bestellen via de AH website. Je maakt een keuze tussen 2 of 4 personen en vult vervolgens al je gegevens in. Wil je ook extra boodschappen bestellen? Dan kies je voor thuisbezorging of een Pick Up Point. Je dient altijd een winkel te selecteren die bij jou in de buurt is gelegen zodat je niet te ver hoeft te rijden, mocht je alles zelf willen ophalen. Er zijn geen kosten verbonden aan het ophalen van de box. Dit is een service die vanuit je lokale AH supermarkt wordt geleverd.

Korting op je AH box bij het afhalen?
Jazeker kun jij je kortingscode of actiecoupon verzilveren als jij je allerhande box komt ophalen. Dit kan helaas niet eerder, omdat je ook niet eerder betaald. Je rekent de allerhande box namelijk af in de supermarkt zelf (tegelijkertijd met je andere boodschappen). Bij je bestelling vind je een orderbevestiging. Deze dien je mee te namen naar de winkel en af te geven aan de servicebalie van je Albert Heijn. Kijk goed naar de openingstijden van je lokale winkel. Niet alle winkels van de AH zijn op hetzelfde moment geopend. Op ah.nl vind je hierover meer informatie.

De allerhande box afhalen in de Albert Heijn
Je dient een nieuwe bestelling voor een allerhande box altijd meer dan vijf dagen van te voren via de website van AH door te geven. Tot 5 dagen van te voren kun je vervolgens een box annuleren. Dit dien je via de klantenservice te doen. Ze hebben daarvoor een speciaal telefoonnummer beschikbaar waar je niets voor betaald. Helaas kan je de allerhande maaltijdbox niet op maandag afhalen in de winkel. Tenminste niet bij de winkels die de dag ervoor gesloten zijn. Aangezien maaltijdboxen altijd rond 3-5 uur in de middag bezorgd worden zijn ze de volgende dag pas beschikbaar voor de klanten. Om de producten zo vers mogelijk te houden heeft het allerhande team van de AH besloten geen boxen op zaterdag af te leveren.

Albert Heijn account aanmaken
Wil je bestellen bij Albert Heijn? Dan dien je een account aan te maken op hun website. Dit is kosteloos en kost je slechts enkele minuten. Wil je naast je maaltijdbox nog andere boodschappen bestellen en afhalen in de AH? Dan moet je deze helaas nog zelf pakken. Medewerkers kunnen je daarbij niet helpen. Allen de allerhande box is dus in de winkel af te halen. Wij verwachten dat supermarkten deze mogelijkheden op termijn wel beschikbaar gaan maken. Bestel je alle boodschappen in de webwinkel, dan worden ze wel allemaal bij je thuisgebracht!

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.