Maaltijdbox cadeaubon: een box cadeaukaart geven!

Een maaltijdbox is leuk om te kopen maar ook om te krijgen of weg te geven. Misschien herken jij je wel in de volgende situatie: je wilt iemand iets cadeau geven maar wil niet zo’n standaard presentje aankomen. Een vvv bon of bioscoopkaart is ook zo gewoon. Een maaltijdbox cadeaubon is dan een ideale oplossing. Veel mensen kennen het product nog niet. Jij kunt ze dan een totaal nieuwe ervaring geven. Super leuk toch? Van de mensen die wij spreken krijgen we alleen maar positieve reacties terug. Wanneer iemand zich nog niet echt heeft verdiept in de verschillende maaltijdbox, en dus eigenlijk niet weet wat hij/zij kan verwachten, zijn de meeste mensen vaak erg verasst. Ze wisten niet dat een maaltijdbox zo compleet en leerzaam kan zijn. Je geeft de namelijk niet gewoon een box vol boodschappen. Nee het cadeau is veel meer. Je geeft ze een kookervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Een maaltijdbox cadeaukaart

Er zijn veel verschillende soorten cadeaukaarten. Zo zijn er bonnen die zorgen voor korting op een bestelling. Deze cadeaukaarten zie je vaak tussen de post liggen. Zo is er een hellofresh cadeaukaart waarmee je direct €20 korting krijgt. Dezelfde korting krijg je als je direct via onze website besteld. Ook zijn er andere aanbieders van boxen zie op deze manier met kortingsbonnen strooien. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de maaltijdbox. Deze kaarten zijn natuurlijk een beetje suf om weg te geven. Zeker omdat jij ze gratis hebt gekregen. Bovendien moet de persoon die de kaart ontvangt altijd nog zelf geld bijleggen om de box te kopen. Wat je beter kunt doen is rechtstreek op de site van een leverancier een maaltijdbox cadeaubon kopen. Hieronder leggen we uit bij welke partijen je allemaal een cadeaukaart kunt kopen.

maaltijdbox cadeaubon cadeaukaart

De HelloFresh Cadeaukaart
Als eerste behandelen we de maaltijdbox die misschien wel marktleider is als het gaat om cadeaukaarten. De hellofresh cadeaubonnen vind je overal. Bij je bestellen van Zalando, tussen je post en op tafel in een restaurant. Ook in het straatbeeld zijn ze goed vertegenwoordigd. Via hellofresh.nl kun je direct je cadeaukaart bestellen en tevens ook inleveren. Je selecteert hoeveel avondmaaltijden je cadeau wilt geven, en natuurlijk uit hoeveel mensen het gezin bestaat. Vervolgens zie je direct wat je cadeau kost en kun je afrekenen.

de Familiebox cadeaubon
Op dit moment zijn er mensen die een de Familiebox cadeaubon van €15 hebben ontvangen. Dit is een eenmalige korting op je maaltijdbox. Helaas biedt de Familiebox nog geen cadeaukaarten aan die je via de website kunt bestellen. Wel kun je eenmalig een box aan iemand cadeau geven. Je vult dan gewoon de adresgegevens in van de persoon die de box moet ontvangen. Via onze site koop je direct een de Familiebox cadeau met korting. Ze versturen altijd netjes een sms als de box wordt bezorgd, dus weet de ontvanger altijd wanneer de maaltijdbox wordt bezorgd. Extra leuk natuurlijk!

Albert Heijn allerhande cadeaubon
Als laatste biedt de Albert Heijn ook cadeaukaarten aan. Met deze kaarten kun je betalen in de supermarkt of in een AH to-go bijvoorbeeld. Via de website van Albert Heijn kun je deze cadeaukaarten gemakkelijk bestellen. Ook in de winkel zijn deze bonnen verkrijgbaar. Zo geef je diegene die het kado ontvangt een ruime keuzen uit producten die gekocht kunnen worden. De allerhande box van AH is op dit moment aantrekkelijk geprijsd en kan tegenwoordig ook in je lokale supermarkt worden bezorgt. Dan kun je hem zelf ophalen. Direct zo’n box of cadeaubon bestellen bij Albert Heijn? Profiteer dan nu van de korting bij Albert Heijn.

Maaltijdbox cadeaubon verzilveren/activeren

Heb jij een cadeaubon ontvangen en wil je deze activeren/verzilveren? Je hoeft dan alleen maar naar de website te gaan die op jouw cadeaukaart staat. Vervolgens kies je een foodbox uit die jou wel lekker lijkt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 3 of 5 avondmaaltijden. Ook is het belangrijk dat je de juiste grootte kiest, anders heb je te veel of juist te weinig boodschappen om voor iedereen in het gezin een lekker diner op tafel te kunnen zetten. Als je vervolgens je adresgegevens hebt ingevuld kom je op een betaalscherm. Hier vul je de code in die op je cadeaukaart staat. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.