Voel je lekker energiek met de Ekomenu maaltijdboxen

De maand september staat in het teken van de nieuwe Ekomenu campagne “Voel je lekker Energiek”. Na de zomerperiode willen we natuurlijk allemaal de nodige vakantiekilo’s verliezen en werken aan onze weerstand voor de wintermaanden. Zeker met het oog op Corona is dan geen slecht idee. Wanneer jij bewuster eet kun je focussen op bepaalde groenten en recepten die de weerstand flink bevorderen. Zo wordt je minder snel ziek en voel jij je energieker. In deze blog praten we je bij over de plannen van de Ekomenu.

Maaltijdbox voor betere weerstand

Gezond eten heeft een positief effect op je gezondheid, daar is iedereen het over eens. Maar wat moet je dan precies eten? En hoe kan je gevarieerd blijven consumeren? Hoe houdt je dit voor een langere periode vol? Het antwoord van Ekomenu is; focus je op je immuunsysteem en het verbeteren daarvan. Naar het stimuleren van iemands immuunsysteem door middel van voeding is veel onderzoek gedaan. Er zijn een aantal belangrijke pijlers / handvatten waar een gezond voedingsplan op gebaseerd is:

  • Probeer elke dag 300 gram groente te eten
  • Kies dagelijks voor minimaal 2 soorten fruit als snack / tussendoortje
  • Probeer altijd zo veel als je kunt volkoren ingredienten te gebruiken
  • Geef de voorkeur aan plantaardig en onbewerkt eten
  • Kies voor biologische leveranciers
€39,00
Bekijk code
ekomenu-kortingscode-overzicht

€39,00 korting

Probeer Ekomenu uit met €39,00 korting
Bekijk kortingscode

28 dagen programma

Dit jaar is er iets nieuws toegevoegd aan de voel je energie campagne van Ekomenu: het 28 dagen programma. Met dit programma ga jij een maand lang aan de slag met gezondheid en voeding. Je ontvangt 4 verschillende weekmenu’s voor ontbijt, lucht en diner. Alles gericht op het seizoen. Teven krijg je online begeleiding van diëtisten en deskundigen op het gebied van voeding. Je ontvangt tips en adviezen en kunt deelnemen aan online workshops / seminars. Natuurlijk kun je alle benodigde ingrediënten gewoon via Ekomenu aan huis laten bezorgen.

Fitter en Energieker met Ekomenu

Het klinkt allemaal zo makkelijk; gezond eten. Doorgaans is dat in de praktijk moeilijker vol te houden dan je denkt. Je kunt kiezen voor een maaltijdbox zoals HelloFresh of Marley Spoon, echter haal je dan niet alles uit de ‘gezonde focus’ die je wilt hebben. Ekomenu biedt speciale leefstijlen die hierop inspelen. Ze passen de receptkeuze daar dan ook automatisch op aan. Naast hun maaltijdbox product biedt Ekomenu ook speciale ebooks aan (digitale boeken / PDF’s) met daarin tips en adviezen. Er zijn diverse ebook-thema’s te downloaden.

Voeljelekker.nl
Op de website www.voeljelekker.nl kun je de verschillende titels gratis downloaden. Hiervoor voer je jouw naam en e-mailadres in.  Vervolgens ontvang je het ebook in je mailbox. Je kunt hem downloaden, opslaan of uitprinten. Op dit moment kun je kiezen uit titels zoals E-book Vegan, Vegetarische leefstijl, Leefstijl 9 maanden, Glutenvrij, Ketogeen, Koolhydraatbewust, Lactosevrij, Seizoenen, Lekker snel, Eiwitrijk, Gezinnen en Variatie.

Extra kortingsacties voor 2021

Om jou uit te dagen om te kiezen voor een gezondere leefstijl waarbij je meer weerstand gaat opbouwen geeft Ekomenu tijdelijk een wel heel interessante korting. Normaal ontvangen nieuwe klanten 25% korting op hun eerste bestelling. Nu kun jij maar liefst 50% voordeel pakken op je eerste bestelling. Vorig jaar was er een voucher van €45 beschikbaar. Concreet betekende dat 3 keer €15 korting. De actuele voucher wordt automatisch toegepast op je account als je klikt op bovenstaande bestelknop.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.