Review happy box

Iedereen is natuurlijk benieuwd wat de happy box is en wat dit boodschappenpakket precies bevat. Zoals je op de websit kunt lezen zeggen ze dat de inhoud van de happy box meer dan €45 aan waarde heeft. Het is natuurlijk de vraag: wat is de echte waarde van de happy box? Maken ze waar wat ze zeggen? Moet jij de happy box ook zelf eens uitproberen? In deze korte review kom jij alles over de box te weten. Wil je hem nu direct met €3 korting bestellen? Dan is er een kortingscode happy box beschikbaar. Zo betaal jij geen €16,95 maar slechts €13,95!

Wat is de waarde van de inhoud van een deze Happy Box?

Het is natuurlijk interessant om te kijken of de claim “meer dan €45 aan boodschappen” wordt waargemaakt. Wij gingen daarom op onderzoek uit. Op de website van Albert Heijn keken we naar de normale prijs van deze artikelen. Wanneer AH deze producten niet in het assortiment had keken we naar de waarde op een random andere webshop waarbij we hebben afgenomen hoe aannemelijk de prijs zou zijn. Wanneer een artikel uit een voordeel-verpakking komt, hebben we de prijs gedeeld naar tot gemiddelde prijs per artikel. Hieronder vind je lijst met alle afzonderlijke producten uit de happy box.

Wicky siroop/; €2,49
BBQ saus: €3,49
Mosterd dressing: €1,29
Sourcy muntwater: €0,70
Matze: €0,73
Werther’s original: €1,25
Tuc: €0,94
Lay’s Sticks: €0,93
Brinta: €1,99
Hero Jam: €1,83
Bonduelle Kidneybonen: €1,18
Slurpfruit: €0,47
Wicky water: €0,51
Maggi bakpapier: €1,49
Maggi jus €0,49
Mentos choco: €0,60
Cocounut water: €1,65
Hero b’tween: €0,87
Aspire health drink: €1,95
Sudokuboekje: €4,99
Marinade santa maria: €1,39
Bofinos family: €2,29
2 x Sweeps doekjes: €3,98
Samples: katja, lays, goodies en madegood: €2,00

Conclusie over de happy box
De totale waarde van deze happy box is volgens ons €39,50. Dat is meer dan €5 minder dan er wordt gezegd op de website van Happy Box. Natuurlijk is dit deels te verklaren. De adviesprijs van producten is soms hoger dan de prijs die je in de supermarkt betaald. Ook heeft de AH sommige producten misschien toch deels in de aanbieding gehad. Wel kunnen we concluderen dat de prijs van de happy box (16,95) dus stukken malen lager is dan de prijs die je betaald als je deze producten zelf los in de supermarkt gaat aanschaffen.

Happy Box review

Al met al zijn we best enthousiast over deze box. Het is leuk om af en toe te bestellen of om cadeau te geven. Voor een klein bedrag maak je kennis met veel verschillende producten. Dat is natuurlijk ook het doel van happy box. Als beoordeling van de happy box kunnen we concluderen dat je flink waar voor je geld krijgt. Toch zitten er veel boodschappen tussen die je normaal niet zult kopen. Handig natuurlijk en leuk om te proberen, maar mocht je er geen gebruik van willen maken is de box toch wel duur. Er zitten ook artikelen bij die niet food-gerelateerd zijn. Het is aan jou om te bepalen of dit “blije pakket” binnenkort bij jou op de keukentafel staat. Wij zeggen; probeer hem gewoon eens uit. Het is best leuk en spannend om te kijken wat er allemaal in je happy box zit.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.