Paasbox van Familiebox en Handgemaaktbrood

Het is alweer bijna pasen. Natuurlijk hebben dit jaar ook weer diverse aanbieders een speciale box voor pasen ontwikkeld. Zo is er dit jaar weer de allerhande paasbox (aanrader) voor 4 personen. Deze is verkrijgbaar voor €37,50. Er zijn echter ook andere aanbieders die inspelen op de paasbrunch; in dit geval hebben we het over de familiebox. In deze blog vertellen we over hun samenwerking met Handgemaaktbrood en kun je bekijken hoe deze box te bestellen is.

Over de samenwerking

De Familiebox maakt gezond, gevarieerd en lekker eten met het hele gezin super makkelijk. De Familiebox is een maaltijdbox met elke week keuze uit 12 heerlijke recepten. Elke week kun je kiezen voor 2,3 of 4 maaltijden die inclusief alle ingrediënten en recepten bij jou thuis worden bezorgd. De broden van Handgemaaktbrood zijn écht met de hand gemaakt, van hoogwaardige kwaliteit, met tijd bereid, bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, zijn uniek van vorm en smaak en zijn op de steenoven vloer gebakken. Handgemaaktbrood heeft ook een broodbox waarmee je thuis heerlijk kunt genieten van het lekkerste ambachtelijke brood. Voor iedereen die van vers gebakken brood en gemak houdt.


familiebox-advertentie


De Familiebox Paasbox 2024

Als we het hebben over deze paasbox kunnen we deze als volgt omschrijven: Het is een complete paasbrunchbox voor 4-6 personen met mooie ambachtelijke producten en recepten, gratis thuisbezorgd bij jou aan huis voor een bedrag van €59,95. De bezorging zal plaatsvinden op zaterdag 20 april. Op de foto hierboven kun je bekijken hoe zo’n brunch er ongeveer uitziet. Gezellig met familie of vrienden genieten van een heerlijke brunch na een wandeling of rustige-ochtend. Op deze manier maak je een echt een feestje van pasen.

De paasbrunchbox van familiebox bestellen
Wil jij ook genieten van deze heerlijke box? Dan kun je deze op de site bestellen. Wees er wel snel bij want op=op. Aangezien de boxen op zaterdag 20 april worden uitgeleverd raden we je aan de box te bestellen zodra deze beschikbaar komt (een deze dagen). Voor zover wij weten geldt de reguliere kortingscode niet op deze eenmalige box. Je zit ook niet vast aan een abonnement voor de reguliere boxen (als is het wel interessant om deze ook een keertje te proberen).

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.