HelloFresh korting eerste 2 boxen

In deze blog praten we je bij over de beste actie van HelloFresh van mei 2024. Er zijn namelijk een aantal unieke deals waarmee je de boxen extra voordelig kunt uitproberen. Misschien heb je Hello Fresh recent wel gezien op TV? De laatste maanden zijn ze veel in beeld geweest. Steeds meer Nederlanders zijn klant bij deze aanbieder geworden en bestellen wekelijks een foodbox. Het gemak van HelloFresh is enorm. Bestellen is enorm eenvoudig, je zit nooit vast aan een abonnement en de bezorgopties zijn eindeloos. Meer dan 4 dagen per week en meerdere tijdsslots per dag (Ochtend, Middag en Avond). Zelf in het weekend wordt er geleverd!

De eerste 2 Hello Fresh boxen met korting

Op dit moment kun je bij Hello Fresh de eerste boxen bestellen met €15 korting per box. Zo betaal je geen €40 maar €25 voor 3 maaltijden (2 personen). Hoe leuk is dat? En voor de echte liefhebbers; de codes is nu tijdelijks zelfs voor 3 boxen te gebruiken. Dat betekend een korting tot €45. Overigens is het niet verplicht ook zoveel boxen af te nemen. Denk je na 1 keer bestellen, of 2 boxen met voordeel; ik wil nu stoppen, dan is dat mogelijk. Wij verwachten echter dat het zo goed zal bevallen dat je nog wel een aantal maaltijdboxen wilt bestellen.

€90
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €90 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €90!
Bekijk kortingscode

Het voordeel van HelloFresh in mei 2024 ervaren

Om echt het gemak van de HelloFresh boxen te ervaren raden we je aan altijd meerdere boxen te testen. Waarom? Omdat je op die manier echt een goed beeld van het totale product krijgt. Soms zitten er weken tussen dat de recepten je minder aanspreken of de gerechten minder in jouw smaak vallen. Je kunt dan uiteraard altijd een week overslaan of pauzeren. Het doel van een maaltijdbox is echter wel om je te inspireren en dingen te laten proeven / ervaren die je nog niet kent. Wereldgerechten en groenten die je nog niet ken bijvoorbeeld. Maar ook om af en toe minder vlees en vis te eten en te kiezen voor 1 of 2 vegetarische gerechten.

Hoeveel korting op 2 maaltijdboxen van HelloFresh?

Om aan te tonen hoeveel korting je kunt krijgen met deze actiecode hebben we hieronder een rekenvoorbeeld geplaatst. Stel je hebt een gezin met 2 volwassenen en twee kinderen. Dan kies je de 4 persoons box. In dit voorbeeld kies je 3 voordelige recepten per week. De normale prijs voor deze box is dan €61,95. Nu tijdelijks dus voor €46,95 (€15 korting). De korting op de 2de Hello Fresh box is hetzelfde (dus totaal ontvang je €30). Geldig op de Originalbox, Veggiebox, Familybox en Quick & Easy Box.

En het voordeel op de eerste 3 boxen?

Wanneer je kiest voor een 3e levering ontvang je nogmaals (voor de laatste keer) €15 voordeel op je bestelling. Dit wordt wederom automatisch verwerkt. Hiervoor hoef je verder niets te doen. Voor de volgende bestellingen bestelling betaal je de normale prijs. Uiteraard kun je altijd kiezen uit 13 recepten per week. Wacht niet langer en bestel direct in mei 2024 een heerlijke actiebox voor een lage prijs. Eventueel kun je hier meer informatie vinden.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.