Waanzinnige droomreis-actie bij de Familiebox

Bij de familiebox hebben ze nu wel een hele unieke actie als je een maaltijdbox besteld. Naast de reguliere kortingsactie waarbij je 40% voordeel ontvangt op je eerste box bieden ze nu een alternatieve aanbieding aan: Wanneer jij namelijk tussen 10 maart en 9 april 2019 een familiebox besteld ontvang je een lot. Met dit lot kun je een geweldige droomvakantie winnen ter waarde van €2500. De familiebox, een bod die zich helemaal toespitst op gezinnen, maakt op 12 april 2019 de winnaar van de actie bekend. Je kunt zo vaak meedoen als je zelf wilt. Als je bijvoorbeeld in de actieperiode 4 verschillende boxen besteld (small, medium of large) ontvang je ook 4 loten. Bij elke bestelling dus weer opnieuw een extra winkans op die maaltijdbox droomreis.

2 x 25% korting bij de Familiebox inclusief droomreis-actie

Als jij nu een box besteld in combinatie met deze actie ligt er bovendien nog een extra korting op je te wachten. Op de eerste twee boxen krijg je namelijk 25% korting (omgerekend is dat in totaal dus 50% korting op 1 box). Omdat je 2 bestellingen plaatst ontvang je natuurlijk ook 2 loten voor de winactie. De prijs, een droomreis ter waarde van €2500, wordt niet uitgekeerd in een reischeque maar overgemaakt op je rekening. Je kunt er dus helemaal zelf mee doen wat je wilt. Een strandvakantie of boek jij alvast de wintersport voor volgend jaar? Met deze familiebox prijs is echt alles mogelijk.

Wat kost deze maaltijdbox in januari 2021?

Op dit moment biedt de familiebox 3 type boxen aan. Een small, medium en large foodbox. Voor 2, 3 of 4 personen. De prijzen voor een box met daarin 3 gerechten per week liggen tussen de €41,50 en €67. Met deze actie kun je de goedkoopste box al twee keer bestellen voor €31,13 en het pakket voor 4 personen voor €50,25. Er zijn ook boxen te bestellen met daarin 2 maaltijden per week. De voordeligste box met 2 gerechten kost je €27 (2 personen) en €38,63 (4 personen).

Waarom gebruikmaken van deze actie?

Wij zijn zelf erg enthousiast over deze actie. Naast een leuke korting op je eerste 2 boxen ding je namelijk automatisch mee naar die grote prijs van €2500. Een vakantie voor gezinnen, wie wil dat nou niet? Even met de kinderen naar een lekkere tropische bestemming? En nog geld overhouden voor leuke uitjes / excursies? Wij zijn erg benieuwd wat jij van deze actie vindt en of je mee gaat doen. We wensen je alvast veel kook / eetplezier met de familiebox en wie weet vlieg jij straks naar een leuke vakantiebestemming!