Marley Spoon App – De Marley Spoon applicatie!

Nadat HelloFresh met een eigen app kwam is ook Marley Spoon aan het ontwikkelen geslagen. Inmiddels is het eindresultaat gepresenteerd en staat de app live in de appstore van apple. Heb jij een Samsung, HTC, LG dan moet je nog even wachten. De app is nog in ontwikkeling voor de android devices. Deze app wordt binnenkort beschikbaar gemaakt in de playstore van google. Heb je een iPhone? Installeer dan direct deze nieuwe marley spoon app. In dit artikel leggen we kort uit wat je allemaal met deze app kunt doen, en waarom marley spoon hiermee een volgende stap heeft gezet in hun strategie. Een ding is namelijk zeker; Marley Spoon is een van de meest kwalitatieve maaltijdbox aanbieders, en dat zie je direct af aan hun app. Het design is magnifiek. Strakke menu’s, mooie foto’s en een zeer gebruiksvriendelijke interface. De app werkt snel en neemt bovendien niet al te veel geheugen van je telefoon in beslag. De marley spoon app heeft wel internet nodig om alle nieuwe gerechten en marley spoon updates te kunnen binnenhalen.

Screenshots van de Marley Spoon App

Zoals je kunt zien aan de foto’s hierboven, die overigens gemaakt zijn van de iPhone versie van de marley spoon applicatie, is de app erg overzichtelijk. Je vraagt je misschien af waarom het handig is om deze app te installeren? Marley spoon zegt daarover het volgende:

  • Blader door meer dan 1000 Marley Spoon gerechten en slag je lievelingsrecepten op als favoriet. Zo kun je ze later nog eens bekijken of opnieuw koken.
  • Je kunt de bestellingen van de boxen die reeds geleverd zijn eenvoudig bekijken in je account. Natuurlijk kun je ook kijken wat er voor jou in de aankomende bestellingen zit. Zo weet je precies wat je te wachten staat of kun je besluiten om een box over te slaan.
  • Je kunt via de applicatie van marley spoon tot wel 6 dagen voor de bezorging de recepten van jou box uitkiezen. Wil je nog even switchen van een bepaald gerecht? Dat is dus met de Marley App geen probleem meer.
  • Vind je het handig om onbezorgd te kunnen genieten van je marley spoon maaltijdbox? Kies dan voor de vooruit-plan optie in de app. Zo kun je de boxen voor de volgende 6 weken of 2 maanden met 1 druk op de knop vooruit bestellen. Zo zit je nooit meer zonder eten en hoef je niet zelf een agenda bij te houden. De marley spoon koerier komt netjes elke week bij je langs.
  • Vind je een specifiek recept heel erg lekker? Dan kun je deze natuurlijk een cijfer geven. Elke gerecht kun je overigens bekijken in de app. Tijdens het koken, maar ook na die tijd. Je kunt je op deze manier ook rustig voorbereiden op de box die gaat komen. Je weet exact wat je zelf in huis moet halen en hoe je een bepaald gerecht moet koken.
  • Wil je jouw vrienden ook kennis laten maken met de marley spoon box en deze geweldige app? Je kunt dan een gratis box aan vrienden cadeau geven. Dit kan al vanaf 3 bestellingen. Leuk toch? Zo deel je jouw culinaire geheim direct met vrienden.

De Marley Spoon App downloaden

Wij zijn heel erg enthousiast over deze applicatie. Een app werkt gewoon veel sneller dan een website, zeker als je onderweg bent. Wil je de app echt goed kunnen gebruiken moet je natuurlijk wel lid zijn van marley spoon. Gelukkig bieden wij een leuke korting zodat jij je box direct met €20 korting kunt bestellen. Klik daarvoor hierboven op de ‘Bestel Marley Spoon’ knop. Om de app van marley spoon te kunnen downloaden heb je alleen een telefoon of tablet nodig. De app is gratis, dus je hoeft niets te betalen. Ben je klant van een andere maaltijdbox? Ook dan kun je app gebruiken om recepten te checken en ideeën op te doen. Maar wij raden zeker aan zelf ook eens de Marley Spoon maaltijdbox uit te proberen. Alvast veel plezier tijdens het gebruik van de app!

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.