Maaltijdbox App: HelloFresh App voor je telefoon!

Het bestellen van je hellofresh maaltijdbox is nog nooit zo eenvoudig geweest met de nieuwe maaltijdbox app. De applicatie van hellofresh is beschikbaar voor zowel de Google Playstore als de Apple appstore. Je vind de maaltijdbox app door te zoeken naar “HelloFresh” in de appwinkel. Vervolgens kun je de applicatie gemakkelijk installeren. Je hoeft niet perse een account aan te maken om de functies van deze app te kunnen gebruiken. De HelloFresh app is geschikt voor de meeste smartphones. Aan een windows-phone versie wordt nog gewerkt. De app is al behoorlijk veel gedownload en valt gezien de recensies in de appstores goed in de smaak. In deze post leggen we uit wat je kunt verwachten van de HelloFresh app.

De HelloFresh maaltijdbox app

Wanneer je app het gedownload kun je hem openen door op het HelloFresh app-incoontje te klikken binnen het menu van je telefoon. De applicatie wordt dan opgestart. Je hebt een internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om je te registreren (of in te loggen met je bestaande hellofresh gegevens). Je kunt ook doorgaan zonder in te loggen, in verband met het opslaan van gerechten en het doen van bestellingen is het echter aan te raden om je wel aan te melden.

maaltijdbox app hellofresh

Ten eerste vind je een recepten overzicht. Niet alleen de recepten van de gerechten van deze week zijn beschikbaar, maar alle gerechten die hellofresh in de boxen heeft gehad. Er is een uitgebreide lijst met ingredienten te vinden, en ook wordt er stap voor stap uitgelegd hoe de bereiding in zijn werk gaat. Je hoeft hiervoor niet eens lid te zijn van HelloFresh. Een complete app dus, die veel gratis maaltijdbox informatie en tips in zich heeft. Je kunt binnen de app gemakkelijk je volgende box bestellen en je account wijzigen. Zo is er informatie over je voorgaande bestellingen te vinden, en heb je inzicht in de bezorgmoment van bijvoorbeeld volgende week.

Een complete maaltijdbox app

Waarom is zo’n maaltijdbox app nou zo handig? Nou, mocht je tijdens het koken je recept zijn kwijtgeraakt, of misschien wel smerig hebt gemaakt waardoor deze niet meer leesbaar is. Of misschien wil jij je voordat de box geleverd wordt al verdiepen in de recepten? Dan is deze app erg handig. Elk recept staat er namelijk in. Met foto’s en een handig stappenplan. Je kunt recepten ook “liken”. Ze blijven dan bewaard zodat je ze niet meer kwijt kunt raken. Handig natuurlijk, als je een bepaald gerecht later nog eens weer wilt koken.

Wat is er verder nog te vinden in de hellofresh smartphone app?
Naast informatie over recepten en ingredienten vind je hier ook het laatste nieuwe rondom HelloFresh. Nieuws over het bedrijf, updates over nieuwe boxen of interessant kortingsacties. Je bent volledig op de hoogte van alles wat er speelt rondom hellofresh met deze app. Je kunt de klantenservice gemakkelijk bereiken vanuit de app. Erg handig tijdens het koken bijvoorbeeld. Als laatste vind je in de app een menu met veel gestelde vragen. Mocht er iets onduidelijk zijn dan vind je hier vaak wel de juiste oplossingen. Heb je nog geen maaltijdbox, maar wil je dit misschien wel eens proberen? Bestel dan nu de hellofresh maaltijdbox en test hem uit i.c.m. de app!

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.