Albert Heijn App – De Appie en de Allerhande Applicatie!

Van alle supermarkten heeft de Albert Heijn een van de meest rijke geschiedenissen van Nederland. Niet gek dat dit bedrijf meer dan 800 vestiging in ons land heeft. In elke stad of dorp is wel een filiaal van deze supermarkt te vinden. Ook kun je tegenwoordig bij de AH online boodschappen doen. Maar wist je ook dat je dat met een App kunt doen? Er zijn twee soorten apps van de albert heijn. Zo is er de Allerhande app; deze app is bedoeld voor inspiratie. Je vindt er recept-ideeën, verhalen van koks en interessante ingredienten. Daarnaast is er de Appie app; hiermee bestel je de boodschappen, check je openingstijden van filialen en vind je verdere informatie over de supermarkt. In dit artikel gaan we verder in op de verschillende apps en laten we wat screenshots zien. De allerhande app en de albert heijn app (appie) zijn beschikbaar voor iPhone en Android toestellen en daarnaast ook voor tablets zoals de iPad. Het downloaden van de albert Heijn app is gratis en gaat heel eenvoudig. Je zoekt binnen de appstore gewoon op AH app, Appie of allerhande. Vervolgens zoekt de appstore direct naar geschikte apps. Je klik de app aan die je wilt downloaden en kunt hem vervolgens direct gebruiken. Een account is niet perse nodig maar wel handig voor het opslaan van gegevens en boodschappen. Heb jij nog geen allerhande maaltijdbox geprobeerd? Bestel deze dan direct door hieronder op ‘Allerhande box bestellen’ te klikken.

De Albert Heijn Appie App

Allereerst gaan we dieper in op de Appie. Dit is de echt AH app waarmee je een hoop verschillende boodschappen-functionaliteiten op je telefoon installeert. De app wordt door de AH omschreven als je persoonlijke boodschappen hulp. Hij onthoud voor jou welke boodschappen je moet doen. Via de app bestel je gemakkelijk je boodschappen en laat je deze thuisbezorgen. Ook kun je kiezen om met het boodschappenlijstje in je AH-supermarkt zelf de boodschappen op te halen, of ze bij een Pick Up Point af te halen. Je hebt de keuze uit meer dan 20.000 producten. Dat is vaak meer dan in je lokale AH-winkel verkrijgbaar is. Het assortiment in de App is vergelijkbaar met die van een Albert Heijn XL winkel. De handige winkel zoeker biedt jou snel inzicht in de aanwezige AH supermarkten in de buurt. Je vind verder informatie zoals contactgegevens, openingstijden en adresgegevens. Je kunt in de app dezelfde inlog-gegevens gebruiken als die op de Albert Heijn website.

Het boodschappenlijstje staat centraal in de Appie. Je vult hem gemakkelijk aan door boodschappen te selecteren of te scannen. Dat laatste is uniek. Je kunt een barcode van een product scannen en deze vervolgens opzoeken in het assortiment. Je vindt dan meer informatie over dit product, en natuurlijk de beste prijs. In de winkel kun je de app ook gebruiken als zelfscanner. Je moet dan verbinding maken met het WIFI netwerkt in de supermarkt. De boodschappen scan je vervolgens op dezelfde manier als de zelfscanner. De Appie wordt elke dag geupdate met nieuwe producten of aanbiedingen. Zo vind je de AH-bonus producten natuurlijk, en kun je mee sparen met de spaaracties die op dat moment in de winkels geldig zijn. Probeer het zelf en download de AH app!

De Allerhande App

Als toevoeging op de winkel app van de AH is er de Allerhande App. Deze app is gemaakt voor mensen die van koken houden, die koken moeilijk vinden of die nieuwe gerechten willen proberen. De app bevat een database met meer dan 10.000 recepten die op professionele wijze zijn samengesteld door het Allerhande team. Je vind er instructiefilmpjes over hoe je een bepaald gerecht moet koken, hoe je ingredienten snijdt, kooklessen in de breedste zin van het woord en natuurlijk video’s van leveranciers. Je kunt een kijkje nemen op een boerderij of in een fruitkas. Ben jij een liefhebbert van het Allerhande magazine? Ook deze kun je in de Allerhande App bekijken. Niet alleen de meest recente uitgave maar juist ook de oude nummers. Indien je een specifieke uitgave helemaal geweldig vind kun je deze opslaan en op een later moment nog eens lezen. De app kun je het beste omschrijven als jou persoonlijke keukenhulp. Vooral op een tablet komt deze app goed uit de verf door de mooie foto’s en video’s.

Ervaringen met de AH App

Heb jij zelf ervaringen met de AH apps? Gebruik je ze dagelijks, wekelijks of af en toe? Maak je gebruik van de scan functie? Gebruik je de app alleen in de winkel of ook thuis? Dit zijn zo maar wat vragen waarop wij graag een antwoord horen. Wil jij een review over deze apps schrijven of je mening laten horen? Plaats dan een bericht op onze facebook pagina. Wil je meer weten over de allerhande box? Bekijk dan even onze allerhande box pagina met handig informatie over deze maaltijdbox. Je kunt hem vervolgens direct bestellen.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.