Nieuw: de HelloFresh Bierbox

Zoek je een lekker biertje voor bij de BBQ of voor een zomerse borrel met vrienden, buren of familie? Vanaf half juli kan je de HelloFresh Bierbox bestellen. Dit is een speciale box met 5 lekkere Belgische biertjes. De box kost €9,99 en vind je in de HelloFresh markt. De bierbox is gevuld met onder andere een Vedett Ipa, Tripel Karmeliet, Leffe Blond, Brugse Zot en St. Bernardus Witbier. Het is ons op dit moment niet bekend of de bierbox alleen deze zomer beschikbaar is en of de inhoud van de box ook wisselt.

Deze zomer vind je de lekkerste biertjes in de HelloFresh Markt

Dat je bij HelloFresh veel meer kunt bestellen dan alleen gezonde en snelle recepten wist je waarschijnlijk al wel. Via de HelloFresh Markt vind je een ruim aanbod met onder andere soepen, kant-en-klaar maaltijden, pasta’s, desserts, groente, fruit, brood en luxe delicatessen. Onder het kopje “wijn en bier” kan je nu ook de HelloFresh bierbox bestellen. Je kunt deze eenvoudig toevoegen aan jouw levering. Let op: je kunt deze box met biertjes niet los bestellen. Het uitgangspunt is altijd een maaltijdbox van HelloFresh. Hier kan je geheel vrijblijvend extra’s aan toevoegen zoals deze bierbox.

Hoe werkt het?

  1. Selecteer de leverdag en kies de recepten zoals je gewend bent
  2. In de volgende stap heb je de optie om producten uit de HelloFresh Markt te kiezen
  3. Ga naar het kopje “Wijn en bier”
  4. Zoek naar de Bierbox en klik op “toevoegen”
  5. Je ziet nu onderin je beeld een bevestiging dat de bierbox is toegevoegd, en wat de totale kosten van die week zijn

De bierbox kost eenmalig €9,99. Je kunt ‘m zo vaak bestellen als je wil. In tegenstelling tot de maaltijdbox is dit géén abonnement. Je dient deze box elke week zelf actief te kiezen wanneer je ‘m graag wilt ontvangen. Dit geldt overigens voor alle producten uit de Markt.

Wat voor soort biertjes zitten er in?

De bierbox van HelloFresh bevat een mooie selectie van ambachtelijke Belgische biertjes. Je kunt dan denken aan blond, tripel, witbier of IPA. Voor elke liefhebber zit er wel wat lekkers tussen. Op dit moment zien wij nog niet de mogelijkheid tot het kiezen van alcoholvrije biertjes, maar mogelijk wordt deze optie later nog toegevoegd. De huidige bierbox bevat de volgende 5 biertjes:

  • Vedett IPA
  • Tripel Karmeliet
  • Leffe Blond
  • Brugse Zot
  • St. Bernardus Witbier

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.