Gezonde snacks van HelloFresh

Zit jij af en toe ook verlegen om een lekkere gezonde snack? Maar wil je wel gezonde tussendoortjes? Krijg je vrienden of buren op visite en wil je ze wat lekkers aan kunnen bieden? Soms komt het bezoek niet altijd aangekondigd en daarom is het handig om wat in huis te hebben. Laat daarom vanaf nu standaard wat lekkere gezonde HelloFresh snacks meebezorgen met je maaltijdbox bestelling. Deze kun je eenvoudig aanklikken in de HelloFresh markt. Er is een groot aanbod van verschillende soorten snacks. In deze blog vertellen we wat je ongeveer kunt verwachten.

Welke snacks kan ik kiezen?

Hieronder vind je de verschillende categorieën snacks waaruit je kunt kiezen. Het voordeel van de markt is dat je niet vast zit aan een abonnement. De producten worden niet automatisch wekelijks meegeleverd. Je moet dus zelf actief aanklikken wat je die week wil ontvangen. Jij kan dus eenvoudig verschillende snacks uitproberen. Het aanbod wordt maandelijks geactualiseerd en gewijzigd.

  • Chocolade: wie is er niet gek op chocolade? Je kunt bij HelloFresh kiezen uit een aantal verschillende soorten en smaken (denk dan o.a. aan puur en melk).
  • Koekjes: er zijn kant en klare koeken te bestellen maar ook speciaal koekjesdeeg wat je zelf nog moet afbakken. Daarnaast zijn er ook speciale producten voor kinderen.
  • Chips: natuurlijk mag een lekkere zak chips niet ontbreken bij de borrel. Ook daar hebben ze aan gedacht (o.a. naturel, groentechips en sweet chili).
  • Nootjes: het assortiment nootjes bestaat o.a. uit amandelen, erwten en popcorn.
  • Worst: wat dacht je van lekkere droge worst, serranoham, olijven of zongedroogde tomaten?
  • Kaas: een lekker stukje jong belegen of oude kaas is uiteraard ook mooie aanvulling op je bestelling.
  • Borrelassortiment: er zijn ook complete borrelplakjes, vleespakketten en kaasplankjes te kiezen.
  • Wijnen: als laatst kun je ook een losse fles wijn of een heuse HelloFresh wijnbox toevoegen aan je reguliere maaltijdbox.

Zelf snacks maken

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf snacks te maken. Op internet zijn heel veel leuke recepten te vinden waarmee je zelf bijvoorbeeld Italiaanse hapjes of tapas kunt maken voor een verjaardag of ander feestje. Je bent daar wel wat meer tijd aan kwijt. Het grote voordeel van HelloFresh is dat je altijd lekkere en verse hapjes in huis hebt voor onverwachte gasten. Leuk, handig en lekker dus!

Hoe gaat het met de betaling?
Het normale maaltijdbox abonnement wordt door middel van automatische incasso betaald. De extra snacks die je besteld wordt aan je bestelling toegevoegd en middels dezelfde wijze geïncasseerd. Het totaalbedrag dat wordt overgemaakt naar HelloFresh wordt dus wat hoger.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.