Ekomenu en het Diabetes Fonds starten Energiek programma

Het nieuwe jaar is inmiddels weer enkele weken van start gegaan. Ook in 2021 hebben veel mensen goede voornemens. Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat die goede voornemers ook echt worden uitgevoerd? Veel Nederlanders willen gaan afvallen of gezonder gaan leven en eten. Ekomenu kan je juist bij die goede voornemers goed ondersteunen. Speciaal voor die mensen starten ze nu met een maaltijdbox-programma dat jou in de maand februari gaat ondersteunen om je gezondheidsdoelstellingen te behalen.

Start van nieuw box-programma
Over enkele dagen start het Voel Je Lekker Energiek programma. Schrijf je nu in voor 29 januari 2021 en Ekomenu helpt je om 28 dagen gezond te eten, lekker te bewegen en meer te ontspannen. Je ontvangt het uitgebreide E-book vol met gezonde recepten verwerkt in overzichtelijke weekmenu’s met boodschappenlijstjes. Maar je krijgt ook wekelijkse challenges, work-out video’s en persoonlijke begeleiding van verschillende diëtisten. Zo maakt Ekomenu het realiseren van een gezonde leefstijl extra makkelijk.

Wat moet je doen voor het Energiek programma van Ekomenu?

Schrijf u nu in en ontvang aankomende vrijdag:

  • Het uitgebreide Voel Je Lekker Energiek e-book met 4 weekmenu’s met ontbijt, lunch en diner recepten én boodschappenlijstjes.
  • Informatie, tips, challenges en werkbladen voor een gezonde leefstijl.
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep.
  • Deelname aan de Persoonlijke Gezondheidscheck (t.w.v. €16,95).

De besloten Facebook Community van Ekomenu

Als deelnemer aan het Voel Je Lekker Energiek programma krijgt u ook toegang tot de besloten Facebook Community. Hier delen ze nog meer tips en inspiratie én kun je bij de diëtisten en voedingsdeskundigen terecht met al uw vragen. Elke woensdag organiseren ze een live vragenuur met de diëtisten en op donderdag komt een nieuwe work-out video online. Om een gezond voedingspatroon extra makkelijk te maken, zijn de avondmaaltijden in het programma per week te bestellen bij Ekomenu. Jouw gezonde maaltijd naar keuze krijg je vervolgens thuis bezorgd in een lekkere en 100% biologische maaltijdbox. Speciaal voor jou, hebben ze een leuke actie: Bestel nu hier jouw Ekomenu box met 3 x 15 euro korting.