3 weken lang winactie HelloFresh

De komende drie weken hebben we in samenwerking met HelloFresh een hele gave winactie voor je gerealiseerd. Door middel van het spelen van een simpel online spelletje maak jij kans op hele gave prijzen. Er zitten verder geen voorwaarden aan de hoofdprijs van 1 maand gratis HelloFresh verbonden (die er maar liefst 9 keer uitgaat!). Iedereen kan meedoen en maakt wekelijks kans op de prijs. In deze blog vertellen we je wat je moet doen.

Speel mee en win

Speel het HelloFresh spel

Om te beginnen moet je natuurlijk starten met het speciale vangspel. Daarbij is het de bedoeling dat je met je muis (via de pc) of met je vinger (via de telefoon of table) verschillende soorten groente gaat vangen. Dit doe je met de HelloFresh box. Er zijn 5 soorten groente die je kunt vangen: kropsla, banaan, peer, wortel en grapefruit. Door deze groenten / fruit stukken te vinden scoor je pluspunten. Wanneer je echter een stuk pizza, ijs of hamburger vangt scoor je minpunten. Hiervoor heb je 1 minuut de tijd. Wanneer je 100 punten hebt gescoord win je een van de prijzen.

Welke prijzen kan ik winnen?

Er zijn 2 verschillende prijzen te winnen. Daarbij is het van belang om te vermelden dat de hoofdprijs geschikt is voor elke klant en de tweede prijzen uitsluitend voor nieuwe klanten (die nog nooit een Hello Fresh box hebben besteld) kan worden gewonnen.

  1. De eerste prijs gaat er elke week 3 keer uit: Je wint maar liefst 1 maand gratis HelloFresh (dat zijn 4 boxen).
  2. De tweede prijzen zijn te winnen door iedereen die wel genoeg punten hebben verdien maar geen hoofdprijs hebben gewonnen. Deze mensen winnen een bon van €45 korting (€25 op de eerste box en nog een bon voor 2 keer €10 op de vervolgbestellingen). Deze prijs is dus alleen relevant voor nieuwe klanten.

Doe mee met de winactie

Hoelang duurt dit winspel?

Deze winactie duurt 3 weken en start vanaf maandag 22 februari. De actieperiode wordt dus opgeknipt in 3 keer 1 week. Elke week gaat de hoofdprijs er 3 keer uit.

  • Week 1: 22 februari t/m 28 februari.
  • Week 2: 1 maart t/m 7 maart.
  • week 3: 8 maart t/m 14 maart.

Wij wensen je heel veel succes met deze actie. We hopen dat je wint. Iedereen maakt evenveel kans. Over de prijs en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Na het spelen van het HelloFresh spel zie je direct de uitslag. Prijzen en codes wordt direct verstrekt (sla deze dus goed op) en zijn niet terug te halen. Vragen kunnen worden gesteld aan onze klantenservice of neem direct contact op met de servicemedewerkers van HelloFresh.