24kitchen maaltijdboxen in samenwerking met Ekomenu

24kitchen is een bekende TV zender met dagelijks veel leuke en lekkere programma’s. Samen met de TV koks leer je eenvoudig nieuwe kooktechnieken, smaken, ingrediënten en combinaties. Denk aan kookworkshops, live sessies, informatieve documentaires en natuurlijk innovatieve thema’s zoals BBQ-technieken. Ga samen met de chef’s op zoek naar hippe streetfood, oud Hollandse recepten of de wereldkeuken. Centraal staat vaak dat de gerechten gezond en voedzaam zijn. Dit heeft veel raakvlakken met de Ekomenu maaltijdboxen. Logisch dan ook dat deze twee bedrijven gaan samenwerken in oktober 2021. Dit jaar kun je namelijk een aantal heerlijke 24Kitchen maaltijdboxen bestellen met ingrediënten en vertrouwde service van Ekomenu.

Bestel 24Kitchen maaltijdbox

24Kitchen maaltijdboxen bestellen

Misschien kijk jij wel een naar programma’s zoals Rudolphs Bakery, The hairy bikers of bbqstreet? Of ben jij gek op de programma’s van Sarah Grahams food safari, Nadiyas family favourites of bijvoorbeeld James martins great british adventure? Daar komt binnenkort een heel lekker en verrassend alternatief bij. Een uniek concept rondom de 24Kitchen maaltijdboxen. Omdat de TV zender 10 jaar bestaat brengen ze samen met Ekomenu 5 feestelijke boxen op de markt. Deze worden ondersteund met een vrolijk TV programma. Concreet betekend dit dat de gerechten die op TV worden gekookt, in jouw persoonlijke maaltijdbox zitten. Je leert dus van een echte chef-kok hoe jij dit eten moet bereiden.

24kitchen boxen samenwerking Ekomenu

Over de Ekomenu + 24Kitchen samenwerking
Er zijn 5 feestelijke oktoberboxen ontwikkeld met daarin elke week 3 nieuwe recepten. De ingrediënten die je ontvangt zijn voldoende om te koken voor 4 personen (of 2 volwassen en 3 kinderen). Nodig vrienden uit en verras ze met jouw nieuw-geleerde kookkunsten. De prijs is slechts €63,99 per levering (iets meer dus dan €5 per persoon per portie). Hieronder hebben we een opsomming geplaatst met de inhoud per levering. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je zelf kiezen welke weken je wel of geen 24Kitchen box wilt laten thuisbezorgen.

Bekijk 24Kitchen boxen

Uitzending 1 oktober

Samen koken met Rudolph van Veen & Irene Moors

 1. Vitello tonato met kappertjes
 2. Risotto bianco met verdura misto
 3. Appelpizza met amandelroom

Uitzending 8 oktober

Samen koken met Hugo Kennis & Giovanni Caminita

 1. Tagliatelle al tartufo e filetto
 2. Insalata radicchio e mozzarella e bruschetta
 3. Extra gerecht: kokos-noodles soep met citroengras paprika en paksoi

Uitzending 15 oktober

Samen koken met Mounir Toub & Jet van Nieuwkerk

 1. Kipdijbeenfilet met harissa chorizo, zoete aardappel en olijven
 2. Shrikhand met een noten crunch
 3. Extra gerecht: Parelcouscous met geroosterde groente en légumaise

Uitzending 22 oktober

Samen koken met Roberta Pagnier & Danny Jansen

 1. Pompoenrisotto met geroosterde citroen gepofte knoflook en taleggia kaas
 2. Pittige pompoensoep met garnalen wontons
 3. Extra gerecht: tarte tatin van aubergine witlof en kaas

Uitzending 29 oktober

Samen koken met Miljuschka Witzenhausen & Richard Groenendijk

 1. Kipsaté noodles met paksoi en pinda’s
 2. Appeltaart mini’s met slagroom
 3. Extra gerecht: pastinaak-linzensoep met verse kruiden en meergranenstokbrood

Hoe kan ik deze 24Kitchen box bestellen?
Het bestellen van deze Ekomenu themabox is vrij eenvoudig. Klik hierboven op de bestelknop en je wordt direct doorgestuurd naar je juiste bestelpagina. Je sluit voor deze box geen abonnement af, het is een eenmalige aankoop. Wil je wekelijks genieten van lekkere Ekomenu gerechten? Sluit dan een flexibel lidmaatschap af voor een persoonlijk Ekomenu maaltijdplan gericht op jouw leefstijl!

Wat voor soort recepten zijn dit?
De recepten in deze boxen zijn de persoonlijke favorieten van de chefkoks en bekende Nederlanders die meekoken in het 24Kitchen TV-programma. Je kunt ze vooraf online al inzien op ekomenu.nl of ekomenu.be. Stuk voor stuk heerlijke, gezonde en gevarieerde recepten.