Plus Maaltijdbox

Ken jij de PLUS Supermarkt? Een supermarktketen die vooral in midden Nederland actief is. Sinds kort is er ook bij deze supermarkt iets nieuws geïntroduceerd. In dit nieuwsbericht zullen we dit verder toelichten. PLUS is namelijk begonnen met de zelfscan-kassa’s en boodschappen bezorging. Klanten van deze winkel, en wellicht ook jij, kunnen vanaf vandaag hun boodschappen online bestellen en aan huis laten bezorgen. Maar waarom zou je dat doen? Wat is het voordeel? Een leuk feitje om te melden: Hello Fresh ligt nu ook in de winkel bij deze supermarkt. Je vindt er losse hellofresh pakketten.
PLUS maaltijdbox

Verspakketten bij PLUS

Al veel mensen maken gebruik van de PLUS supermarkt. Dit bedrijf dat een frisse en innovatieve uitstraling heeft biedt veel service en hulp tijdens het boodschappen doen. In de winkel lopen vriendelijke medewerkers rond die tot het uiterste gaan om de juiste boodschappen voor je te vinden. EEn PLUS maaltijdbox bestaat echter nog niet. Wel kun je natuurlijk online een recept uitzoeken en de benodigde producten op plus.nl bestellen. Ja, want de PLUS webwinkel is online. Sinds 2017 is het mogelijk de boodschappenlijst online in te vullen en je winkelwagentje thuis te laten bezorgen. Dit scheelt een hoop tijd en geld natuurlijk. Zo kun je weer eens andere dingen doen. Bijvoorbeeld een maaltijdbox vergelijken.
PLUS online boodschappen doen

Voordeel PLUS supermarkt online

Het grote voordeel van boodschappen doen bij PLUS is het assortiment. Je kunt kiezen uit veel merken en veel verschillende soorten producten. De boodschappen kun je al vanaf €25 laten bezorgen. Dus geen hoge minimale bestelbedragen voordat er een PLUS bezorger bij je thuis kan komen. Verder heeft de PLUS altijd erg veel boodschappen aanbiedingen. De supermarkt aanbiedingen zorgen ervoor dat je bij PLUS goedkope boodschappen kunt bestellen met veel korting. Ook kun je sparen voor een boodschappenpakket of andere leuke cadeau’s. zo wordt het nog aantrekkelijker om je boodschappen bij dit bedrijf te doen.

PLUS supermarkt aanbiedingen

PLUS actiecode

Wil je nog meer korting? Maak an gebruik van een PLUS actiecode. Met zo’n kortingscode krijg je extra veel voordeel op producten. Bijvoorbeeld 25% korting, 1+1 gratis of 2 halen 1 betalen. Op dit moment is er een PLUS kortingscode voor 50% korting op de bezorging. Gebruik daarvoor de code “50proces” op plus.nl. Vul dit in tijdens op het betaalscherm. De prijs wordt dan automatisch aangepast. Lees verder over de COOP en DEEN.

Er zijn al een aantal grote supers die begonnen zijn met het ontwikkelen van plannen voor een maaltijdbox. Albert Heijn is inmiddels al begonnen met de allerhande box. Deze box kan thuis worden gestuurd of worden afgehaald in de supermarkt. Het voordeel dat supermarkten als de Plus kunnen behalen bij het verkopen van maaltijdboxen, is dat overige boodschappen ook gemakkelijk kunnen worden bijbesteld. Jumbo heeft inmiddels aangegeven interesse te hebben in het ontwikkelen van een maaltijdbox en ook Lidl heeft (door een overname) interesse getoond in dit nieuwe productsegment. Gaat de Plus dan ook een maaltijdbox ontwikkelen? Jan Brouwer is een van de strategen binnen het bedrijf. Hij heeft aangegeven dat er aan een maaltijdbox veel negatieve aspecten zitten. Hij gaf in een interview dat hij vooral de lange termijn abonnement-structuur van een foodbox niet als aantrekkelijk ziet. Gaat de Plus supermarkt dan helemaal geen maaltijdbox voeren? Misschien niet in de vorm zoals we die nu kennen. De Plus heeft echter wel andere ambities. Ze willen de kwaliteit hoog houden. Zo’n ambitie kan je vergelijken met de Marley Spoon maaltijdbox of NIVEN.

Online boodschappen doen bij de Plus

Ook de Plus supermarkten willen online gaan. De directie heeft de ambitie uitgesproken om binnen korte periode online een hoop werk te gaan verzetten. Boodschappen bezorgen wordt ook bij de Plus een pijler waar veel tijd in zal worden geïnvesteerd. Het is niet ondenkbaar dat we de komende jaren meer Plus vrachtwagens en bestelbusjes zien rijden in de straat. “De klanten willen nu eenmaal online boodschappen gaan doen. Wij zien ook dat deze markt via internet enorm kan gaan groeien. Wij als Plus willen daar in mee gaan”. Het is dus duidelijk dat het online boodschappen doen bij de Plus straks eenvoudig en snel kan worden gedaan. “Mocht blijken dat er behoefte komt aan een Plus maaltijdbox dan zullen dat zeker nog eens goed bekijken”. Aangezien supers als AH hier al erg succesvol in zijn is het mogelijk dat ook de Plus hier veel succes mee kan behalen. Lees verder over de PLUS Supermarkt.

plus maaltijdbox

Het Plus boodschappenpakket

De plus heeft al wel jaren lang een boodschappenpakket actie. In de actieperiode kun je speciale zegeltjes sparen. Mocht je een boekje vol hebben dan kun je die inruilen voor een boodschappenpakket. Dit is niet vergelijkbaar met een maaltijdbox. In het Plus boodschappenpakket zitten veel verschillende soorten boodschappen. Niet alleen maar ingredienten waarmee je kunt koken, maar ook drinken en andere soorten producten. Heel iets anders dus dan een “Plus Maaltijdbox”. Deze boodschappenpakketten zijn vaak wel erg populair bij de bezoekers van Plus winkels. Het is leuke box om te sparen. Wil je nu wel een maaltijdbox bestellen? Probeer dan eens de allerhande box. Een leuke box om eenmalig te proberen!