Valentijnsdag recepten voor romantische maaltijden

Het is al weer bijna Valentijnsdag 2024. Dat betekend voor veel koppels dat er een liefdevolle periode aanbreekt. Verras jij de liefde van je leven ook dit jaar met een heerlijke culinaire verrassing? Op internet zijn veel verschillende recepten voor valentijnsmenu’s te vinden. Ook zijn er natuurlijk mogelijkheden bij de online supermarkten een maaltijdboxen. Speciaal voor deze dag (14 maart 2024) zijn er weer diverse mogelijkheden voor jullie om deze dag met een romantisch diner af te sluiten. In deze blog bespreken we een aantal van onze favoriete opties.

Valentijnsdiner van Albert Heijn

Op dit moment kun je in de allerhande box een speciaal gerecht kiezen. Eigenlijk is het meer dan een recept alleen. Normaal bieden ze wekelijks 9 verschillende recepten aan. Hieruit kies je bijvoorbeeld 2 of 3 maaltijden (voor 2 of 4 personen) en deze worden bij je thuisbezorgd. Je kunt deze week echter een valentijdsdiner voor 2 kiezen. De kosten hiervan zijn €17,50 (normaal betaal je tussen de €10 en €15 voor 2 personen). Hiervoor krijg je een heerlijk hoofdgerecht, een dessert en een flesje bubbels.

  • Citroenrisotto met courgette en gebakken kabeljauw.
  • Heerlijke frisse chocolademousse (eventueel zelf aanvullen met bijv. aardbei).
  • Fles Solatio vino frizzante prosecco (romantische bubbels).
€90
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €90 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €90!
Bekijk kortingscode

Romantisch dineren met HelloFresh

HelloFresh heeft in hun blog diverse recepten uitgelicht waarmee jij je lover kunt verrassen. Op basis van een kort onderzoekje hebben we een top 5 romantische maaltijden samengesteld. Het is wel jammer dat deze recepten deze week niet te kiezen zijn. Uit het huidige aanbod kun je natuurlijk wel andere lekkere gezonde maaltijden kiezen. Vergeet niet een lekker voorafje te bestellen en een fris dessert. Hieronder vind je de top 5 van HelloFresh.

  1. Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten.
  2. Gevuld naanbrood met yoghurtsaus en verse munt.
  3. Pikante harissacouscous met feta en olijven.
  4. Spaghetti met serranoham en courgettelinten uit de oven.
  5. Biefstuk met gremolata en frisse salade.

Vier de liefde met Marley Spoon

Ook kun je op de blog van Marley Spoon wat tips vinden om je vriend of vriendin mee te verrassen. Deze maaltijden hebben als voordeel dat ze snel klaar zijn. Zo hou je tijd over om met je geliefde lekker op de bank een netflix filmpje te kijken of samen een stukje te wandelen. We hebben jou een top 5 samengesteld waar iedereen voor zal vallen. Je moet natuurlijk wel zelf even een lekker toetje kopen.

  1. Rode bieten casareccia met gerookte buffelmozzarella.
  2. Wraps met linzen-notengehakt en kaas met maïs-limoensalsa.
  3. Zeevruchtenspaghetti en zeekraal in chili-tomatensaus.
  4. Tajine met gehaktballetjes en couscous met munt en peterselie.
  5. Zoete aardappel-nachofriet met kaas, bonen en rode uienpickle.

Recepten voor valentijnsdag in de online supermarkt

Als je op dit moment naar de website van Coop, Plus of Jumbo gaat worden de romantische producten je flink toegeworpen. Het blijft dan niet bij leuke cadeaus, maar ook inspiratie voor een gezellig diner kun je daar vinden. Soms met kant-en-klaar gerechten of speciale maaltijdzakken / maaltijdpakketten. Natuurlijk moet je ook de champagne, rode wijn, witte wijn, rose of speciaal bier niet vergeten om jouw geliefde lekker op te trakteren.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.