marley-spoon-box-actie

PLUS supermarkten gaan samenwerken met HelloFresh

Het is je misschien al wel opgevallen als je door de PLUS supermarkt loopt; kant en klaar maaltijden in diverse smaken en formaten. Al jaren kun je bij deze supermarkt ready-to-eat maaltijden kopen. Vooral ouderen maken hiervan gebruik, maar ook steeds meer jonge gezinnen met kinderen. Niet zo gek ook, want door de drukte van tegenwoordig komen we soms nauwelijks meer aan supermarktbezoekjes toe. We weten dat de maaltijdbox uitkomst kan bieden, maar toch vinden sommige mensen het jammer dat ze dan helemaal niet meer in de winkel komen. Of soms willen mensen helemaal geen 3 of 4 maaltijden bestellen maar slechts 1. HelloFresh biedt hiervoor nu de oplossing. Samen met PLUS zijn ze een test begonnen om hun maaltijden via de supermarkt te verkopen. Een heerlijk gerecht inclusief alle ingredienten en recepten voor 2 personen.

Waar kan je deze maaltijden kopen bij PLUS?

Op dit moment kun je deze gerechten kopen bij de Plus filialen in Rotterdam, Best, IJsselstein, Schoonhoven, en Abcoude. Het gaat hier dus om een test. Consumenten kunnen terwijl ze de normale boodschappen doen dus kiezen voor een HelloFresh maaltijd. Men verwacht dat dit geschikt is voor tweeverdieners die nog even snel een maaltijd willen kopen, of senioren die af en toe wel eens iets nieuws willen proberen. Het zijn recepten die je normaal ook bij deze maaltijdbox aanbieder tegen kunt komen. Bevalt het, dan kun je natuurlijk altijd een HelloFresh box bestellen.

Welke maaltijden kun je kiezen in deze supermarkt?

Elke week zullen ze het aanbod gaan aanpassen. In ieder geval is het de bedoeling dat je een Vis/Vlees en Vegetarisch gerecht kunt kiezen. Voor ieder wat wils dus. Alle maaltijd zijn gezond en worden met verantwoorde ingredienten geleverd. Je hoeft in principe niet zelf nog ingredienten in huis te halen (hoogstens peper/zout). Maar dat kun je dan natuurlijk ook gemakkelijk even in de lokale PLUS kopen. Wist je trouwens dat je op plus.nl ook zelf je boodschappen kunt bestellen en laten thuisbezorgen?